• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnum siyah nokta tarlası !!!!

bence ağda yaptırmayın ya o küçük tüylerin iyice siyahlaşıp uzadığını dğşündüm de :KK17:
hele yaşlılardan bazen görüyorum yok yok kesinlikle yaptırmayın :eek:
bence la roche posay ın siyah noktalarla ilgili ürünü vardır mutlaka bulun onu kullanın
şimdi ben araştırıp koycam buraya benim cildiye doktorum onun ürünlerini öneriyor kendisi bayağı iyi bi doç
şey bir de yalnız geçen gün okudum siyah noktalar 20 günde bir kendini tekrar edermiş demek ki maske filan yapcaksanız da 20 günde bir en az tekrarlı uygulamak lazım
yani geçti oh bitti olayı yok 20 günde bir düzenli temizliği şart
la roche posay ben de guveniyorum daha yeni güneş kremi ve nemlendiricisi aldim.ancak henüz kendime uygun bir temizleyici bulamadim siz la roche urunleri mi kulllaniyosunuz

arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
telatin tozu ve süt karıştır burnuna sür. kurumasını bekle. sonra da yavaşça çek. hepsini kökünden alıyo.

arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn

Duşa girin baya uzun kalın ama buhar banyosu gibi bişey olucak zaten oda..
Sonra küçük havlular var ya onlarla cildinizin üstünü temizleyin biraz bastırın çok abartmadan..
İnce tabaka çıkar ordan..
Bir gün bekleyin rem kullanmayın fondöten falanda tabii.
Bir gün sonrasında yeniden buhar banyosu yapın.
Sonra gözenek temizlemek için garnier kullanın..
Daha sonrada gözenek sıkılaştırmak için yağlar falan var onlardan kullan.

Evet canim, toz aktarlarda satilanlardan. Kpali kapta degil de acik olarak almak daha iyi. Benim cildimde cok problem yok ama burnumda siyah nokta cikiyor bazen, kil maskesi yapinca tamamen gidiyor. Hem yuzu de gergin hale getiriyor, dene derim zarari yok belki sana da bu yeterli olur..

Bir dermatolaga gidin... Bana yüzümdeki birkaç aydır geçmeyen sivilceler için yüzü soyan bir krem verdi. Ayrıca da düzgun bir dermokozmetik markasının temizleyicisini kullanın mümkünse glycolic asitli. Glycolic asit derinin yenilenme süresini kısaltır ve kısa vakitte yeni hücreler oluşur. Yüz soyucu kremi de kullandığınız için çok kısa bir sürede bebek gibi bir cildiniz olur. Tabii bunları yaparsanız cildinizde kuruma olabilir buy yüzden bepanthen krem kullanmanızı da tavsiye ederim.

Ayrıca yüzünüz soyuldugu icin leke kalmasın diye gündüzleri hava güneşli olmasa bile güneş kremi kullanmalisiniz

Evet canim, toz aktarlarda satilanlardan. Kpali kapta degil de acik olarak almak daha iyi. Benim cildimde cok problem yok ama burnumda siyah nokta cikiyor bazen, kil maskesi yapinca tamamen gidiyor. Hem yuzu de gergin hale getiriyor, dene derim zarari yok belki sana da bu yeterli olur..
suyla mi karistiriyorsunuz tam olculeri yazarsaniz cok sevinirim

Önce buhar banyosu yap sonra biraz karbonat alıp sabunun üstüne döküp azıcık da su koy üstüne.bi pamuk pedi alıp ovalamaya başka krem haline gelene kadar sonra bunu siyah noktalarına uygula.geçene kadar her gün yap sonra haftada 2 ye indir.ben de hiç bişey yok bunu kullandığından beri inşallah sen de de kalmaz :)

Sir ağda başka hiçbirşey iyi gelmedi
nefretlik bir şekilde çoktu
hiçte kıl uzama vs gibi bi sorunum olmadı
düzenlı olarak yaptırıyorum

Güzellik uzmanına danışın. .

Bal sürün hergün yüzünüze. .

Bal cildi yeniliyor. .

Bende hiç çözüm bulamamıstim. Sivilce tedavisi görürken zoretanin kullandığım için subat ayından beri bu problemden kurtuldum. Ama ilerleyen yıllarda illa ki geri gelecektir .keşke kolay bir çözümü olsa.

la roche posay ben de guveniyorum daha yeni güneş kremi ve nemlendiricisi aldim.ancak henüz kendime uygun bir temizleyici bulamadim siz la roche urunleri mi kulllaniyosunuz
benim lekelerim vardı onlar için ilaç kullanıyorum clindoxyl
ama nemlendiricim la roche evet yeni aldım:)
temizleyicim de biodermanın mavi jeli

Back
X