• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnum siyah nokta tarlası !!!!

bence çok problemliyse cilt doktoruna gitmek lazım. herkes kendine göre bir yöntem geliştirmiş. deneme yanılmayla cildiniz daha da zarar görebilir. ben de ipek yüz kesesi kullanıyorum banyonun sonunda iyi geliyor. pürüzsüzleştiriyor. ama tamamen yok etmek mümkün gibi gelmior bana. cilt tipiyle alakalı sanırım.

bence çok problemliyse cilt doktoruna gitmek lazım. herkes kendine göre bir yöntem geliştirmiş. deneme yanılmayla cildiniz daha da zarar görebilir. ben de ipek yüz kesesi kullanıyorum banyonun sonunda iyi geliyor. pürüzsüzleştiriyor. ama tamamen yok etmek mümkün gibi gelmior bana. cilt tipiyle alakalı sanırım.
ipek yuz kesesini nerden aldiniz

Cranial arkadasım... Bak ben bir doktor adayıyım ve herhangi bir rahatsızlığınız olduğunda bu sivilce siyah nokta ya da en basitinden bir baş ağrısı olsa bile doktorunuza başvurmanızı öneririm. Kendi kendinize geçirmeye çalışırken daha kötü bir hale gelebilir, lütfen söylediklerimi dikkate alın...

Bunu yabancı bir sitede okumuştum daha denemedim ama denicem, biraz diş macunu ile tuzu karıltırıyoruz ve burnumuzuda maske şeklinde sürüyoruz 5 dk beklertikten sonra maskeyi ovalayarak burnumuzdan temizliyoruz. Ilık su ilede duruluyoruz bu kadar

Düzenli peelingim yaparım ama kupkuru cildime değil. Banyoda iyice yumusamis cildime yaparım. Ölü hücreler gidince siyah noktalar da rahatlıkla çıkar. Ve hergün , bazen aksasa da, cildimi yıkama Jeli ile temizlerim.
Siyah noktalardan sonsuza kadar kurtulmanın bir yolu olduğunu sanmıyorum. Sonuçta gozeneklerimiz hep var ve zamanla kir doluyor. Temizlenmez ise siyah nokta oluyor

Bende iyice terledikten sonra spor fln yapıca gözenekler genişliyo iyice cıkarıyrm kolaylkla ama asıl siyah rengi veren icinden bazen kücücük siyah tüyler cıkıyo siyah görününe o sebep oluyo

düzenli yapılan peeling ile birşey kalmaz
clarins deux peeling cok super
ama okadar para vermem dıyorsan
gratısten burun bantlarını kullanabılırsın

dermokil extreme ın maskesı guzeldır zaten sıyah nokta ve olu derıler için :)

geçen okumuştum daha uygulamadım ama bir yumurta beyazına bir yemek kaşığı toz şeker koyup iyice karıştırıp siyah nokna olan yerlere bir fırça yardımıyla sürüp peçete ile kapatın daha sonra peçetenin üzerinden bir daha sürüp bir peçete daha kapatıp kurumasını bekleyin kuruduktan sonra yavaş yavaş çıkarın siyah noktalar çıkıyormuş daha sonra yüzünüzü yıkayıp nemlendirici sürün bu kadar.

arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
bal ve lımonu karıstır sur 10 dak bekle su buharı yap bı de sureklı yapma bunu hafta da bır . cıldını temız tut. her gun aklına geldıkce yuzunu yıka . cok makyaj yapma guneslen gunes kurutur.

burundaki tüylere lazer yapılırmı, bende de aynı sorunlar var, lazer yaptırsam daha mı çok çıkar? Birarkadaşıma sordum yeni o olmaz dedi... yaptıran varmı aramızda??? :KK54:

maskenin olculerini verebilir misiniz bütün yüzünüze mi uyguluyorsunuz?
bir yumurta akı
bir yemek kaşığı süt
2/3 damla limon bunu yüze sürülebilir çok katı veya cıvık olyan hale getirene kadar mısır unu ekle
tüm yzüne sür göz çerene sürme elinin üstüne hatta dekoltene
15 kalsın hafif kuruyor
sonra onu suyla nemlendirerek ovala hafifçe yıka

Back
X