• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnum siyah nokta tarlası !!!!

arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
Eskiden uzmanlara temizletiyordum öğrendim artık kendim yapıyorum.banyo sonrası işaret parmaklarına kağıt havlu dola ve parmak basıncınla sık asla tırnak değil.hepsini temizle sonra limon suyuyla temizle hem mikrobunu kır hem de gözenekleri geri kapat.bu kadarrrr

arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
Ben bununla ilgili bir konu açmıştım bikaç yıl önce.Arkadaşım kuafördü o önermişti bana da bilmiyorum burada önerildi mi ama önce buhar tutup gözenekleri iyice açıp sonra yüze sürülebilecek herhangi bir sabun ile toz şekeri karıştırıp burnunun etrafına peeling yapıyorsun.beş dk kadar,(fazla çizmeden)sonra durulayıp burun kanatlarını hafifçe yukarı kaldırıyorsun tek tek çıkıyorlar.ben bunu 1 ay kadar her hafta yapmıştım her sefernde biraz daha temzlenerek tamamen hiçbirşey kalmamıştı.deneyen birkaç aarkadaş da aynı sonucu almıştı burda.istersen deneyebilirsin

Ben bununla ilgili bir konu açmıştım bikaç yıl önce.Arkadaşım kuafördü o önermişti bana da bilmiyorum burada önerildi mi ama önce buhar tutup gözenekleri iyice açıp sonra yüze sürülebilecek herhangi bir sabun ile toz şekeri karıştırıp burnunun etrafına peeling yapıyorsun.beş dk kadar,(fazla çizmeden)sonra durulayıp burun kanatlarını hafifçe yukarı kaldırıyorsun tek tek çıkıyorlar.ben bunu 1 ay kadar her hafta yapmıştım her sefernde biraz daha temzlenerek tamamen hiçbirşey kalmamıştı.deneyen birkaç aarkadaş da aynı sonucu almıştı burda.istersen deneyebilirsin
canim sabunla toz sekeri nasil karistircaz

yani avucuna bir miktar şeker al sabunla onu elinde karıştırıp siyah nokta olan bölgeye peeling yap

Agda iyi oluyor. Bende gittigimde burnuma da yaptiriyorum tekrar oluyor tekrar yaptiriyorum

Son düzenleme:
Back
X