Burnuma estetik mi dolgu mu?

Mavikelebenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
1.236
860
73
Selam kızlar yıllardır burnumu sevemiyorum yandan çok uzun. Bugüne kadar hep etrafımdakiler durdurdu beni yaptırma bir şey yok vs vs derken 28 yaşıma kadar geldim. Karakteristik durduğu söylendi hep. Ama ben artık yaptırmak istiyorum sanırım ve ameliyattan çok korkuyorum. Benimki gibi bir burna dolgu öu ameliyat mı daha iyi olur sizce?

Dolgu burnu büyütmez yazmışta bir arkadaş dolgu büyütüyor aralara girip hacim verip şekillendiriyor yani hacim kazanmamasının olasılığı yok. Dolgu yaptırırsanız da çoğu doktor dolgulu buruna operasyon yapmıyor bilginiz olsun.

Dolgu burnu büyütmez yazmışta bir arkadaş dolgu büyütüyor aralara girip hacim verip şekillendiriyor yani hacim kazanmamasının olasılığı yok. Dolgu yaptırırsanız da çoğu doktor dolgulu buruna operasyon yapmıyor bilginiz olsun.
Dolguyu beğenmezsem eritme vs gibi bir şey olur mu peki? Sanırım kalıcılığı 6 aymış

Evet en azından ucu biraz kalksa bana yeter gibi geliyor
Her ne denirse densin ameliyat sancılı bir süreç sonuçta gerek iyileşme süresi gerek mental sağlık
Yıpranıyorsunuz.
Burnunuzla gerçekten çok ciddi bir sorun görmüyor ya da hayatınızı etkileyecek derecede özgüven eksikliği yaratmıyorsa dolgu daha iyi bir seçim olacak.

Her ne denirse densin ameliyat sancılı bir süreç sonuçta gerek iyileşme süresi gerek mental sağlık
Yıpranıyorsunuz.
Burnunuzla gerçekten çok ciddi bir sorun görmüyor ya da hayatınızı etkileyecek derecede özgüven eksikliği yaratmıyorsa dolgu daha iyi bir seçim olacak.
Büyük olması problem değil zaten benim yüzüme küçük burun çok kötü durur fakat yamuk olan kısımları var onların düzelmesini istiyorum sanırım en uygun dolgu olacak dedğnz gibi

Selam kızlar yıllardır burnumu sevemiyorum yandan çok uzun. Bugüne kadar hep etrafımdakiler durdurdu beni yaptırma bir şey yok vs vs derken 28 yaşıma kadar geldim. Karakteristik durduğu söylendi hep. Ama ben artık yaptırmak istiyorum sanırım ve ameliyattan çok korkuyorum. Benimki gibi bir burna dolgu öu ameliyat mı daha iyi olur sizce?
Burun uzunlugunuzdan memnun degilseniz mecbur ameliyat olacaksınız. Dolguyu burnu kemerli bir arkadasım yaptı ilk görüsügmüzde begenmedik çok büyük geldi gözümüze. Ödem gidince begendik. Dolgu yaparsan senın burnunda pek bir degısım olmaz

Burun uzunlugunuzdan memnun degilseniz mecbur ameliyat olacaksınız. Dolguyu burnu kemerli bir arkadasım yaptı ilk görüsügmüzde begenmedik çok büyük geldi gözümüze. Ödem gidince begendik. Dolgu yaparsan senın burnunda pek bir degısım olmaz
Ucu kalkarsa belki biraz kısalır diye düşündüm

ben de tipik kardeniz burnum vardı
nefes problemim çok ciddi idi ,ikisi bir çıktı aradan,6 yıl oluyor çok memnunum korkulacak bir durum değil
iyi bir doktora yaptırırsan hiç bir sorun yaşamazsın sürekli dolgu yaptırmak da sorun
ilkinde tutar sonra tutmaz vs daha sıkıntılı bence
hangi şehirdesiniz kendi doktorumu şiddetle tavsiye ederim kişinin isteğine göre burun yapıyor
öyle domuz burnu da yapmıyor
ben kalkık asla olmasın doğal olsun sadece kemerli kısmı düzleyin demiştim ,tam istedğim gibi oldu kimse estetik olduğunu anlamıyor :)

Back
X