- Konu Sahibi fataldanger
-
Burun ucunuz düşmüş ama 5 sene sonra nasıl oluyor ki bu durum anlamadımBen yeni ameliyat olmadım. Ameliyat olalı 5 sene oldu. Burnumun ucuna kıkırdak parça konmuştu. Bugün burnumun ucuyla oynar gibi bir şeyler yapmıştım, birden bir çıkıntı hissettim önce. Sonra aynaya baktım, burnumun ucunda gaga gibi bir çıkıntı peyda olmuş!! Sanırım kıkırdağı yerinden oynattım, burnun ucunu bozdum. Görseniz tam bir görsel felaket. Ne böyle dışarı çıkabilirim ne de hemen ameliyat olabilirim. Ne yapmalıyım sizce?
Canım gidip bir doktora muayene olsan? En azından ne olduğunu daha net söyleyebilir.Ben de çözemedim,çok mutsuzum.
hangi doktora gitmeliyim, bunu bilmiyorum?Canım gidip bir doktora muayene olsan? En azından ne olduğunu daha net söyleyebilir.
Aynı benim burnum.
Aynı benim burnum.
Valla 28 senedir büyük bir özgüvenle çıkıyorum dışarı, siz de deneyin, bir şey olmaz.
Bunca yıl sonra burun düşer mi bilmiyorum ama yaşadığınız burun düşmesine benziyor.
Bir doktorla görüşüp evde belki tampon ya da şekil koruyucularla desteklerseniz, ameliyata kadar biraz olsun rahat edersiniz.
Diğer bir yapılacak şey de makyaj hileleri.
Malesef yoktur bence. Ankarada yaşıyorsunuz sanırım. Bence bu sefer iyi bir doktor araştırıp muayene olun.şeklini düzeltecek ameliyattan başka yöntemler var mıdır?
kendisinden nefret ettiğim ve doktorluğuna asla güvenmediğim için görüşmeyi istememiştim amaAmeliyatı yapan doktora sorun ne olduğunu ve neden böyle olduğunu tahmin ediyordur. 5 sene sonra düşeceği tuttu.
Koca ülkede doktor mu yok illa ki biri size az da olsa güven veriyordur randevu alıp görüşün ama kendinizi bu kadar üzmeyin, bir çözümü vardır.kendisinden nefret ettiğim ve doktorluğuna asla güvenmediğim için görüşmeyi istememiştim ama
işte hangi doktor? hiçbir doktor hakkında fikrim yok ki..Koca ülkede doktor mu yok illa ki biri size az da olsa güven veriyordur randevu alıp görüşün ama kendinizi bu kadar üzmeyin, bir çözümü vardır.
Nerde yaşıyorsunuz ve hangi doktora ameliyat oldunuz onun ismini yazmayalım da ?işte hangi doktor? hiçbir doktor hakkında fikrim yok ki..
ankarada yaşıyorum. doktorum ferruh bingüldüNerde yaşıyorsunuz ve hangi doktora ameliyat oldunuz onun ismini yazmayalım da ?
Hacettepeye gidin derim oranın doktorları seviliyor ve beğeniliyor.ankarada yaşıyorum. doktorum ferruh bingüldü
Teşekkürler. Peki isim verebileceğiniz bir doktor var mı orda iyi olduğunu duyduğunuz?Hacettepeye gidin derim oranın doktorları seviliyor ve beğeniliyor.
Haldun Kamburoğlu ve Tevfik Sözen. Bu iki isim hakkında olumlu yorumlar var ama tabi 100% iyi garantisini veremeyiz, bir deneyin isterseniz.Teşekkürler. Peki isim verebileceğiniz bir doktor var mı orda iyi olduğunu duyduğunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?