Burnumda birdenbire çıkıntı oluştu!

Eren Taştan' a da gidebilirsin. En azından problemin ne olduğunu öğrenmiş olursun. Muayene ucretsizdi sanırım. Ben de revizyon için gorusegim onunla. İstanbul'a gelmesini bekliyorum.

Eren Taştan' a da gidebilirsin. En azından problemin ne olduğunu öğrenmiş olursun. Muayene ucretsizdi sanırım. Ben de revizyon için gorusegim onunla. İstanbul'a gelmesini bekliyorum.
tavsiyeniz için teşekkür ederim. eren taştan çok pahalı bir doktor fakat sadece muayene için gidebilirim.

Ben yeni ameliyat olmadım. Ameliyat olalı 5 sene oldu. Burnumun ucuna kıkırdak parça konmuştu. Bugün burnumun ucuyla oynar gibi bir şeyler yapmıştım, birden bir çıkıntı hissettim önce. Sonra aynaya baktım, burnumun ucunda gaga gibi bir çıkıntı peyda olmuş!! Sanırım kıkırdağı yerinden oynattım, burnun ucunu bozdum. Görseniz tam bir görsel felaket. Ne böyle dışarı çıkabilirim ne de hemen ameliyat olabilirim. Ne yapmalıyım sizce?

Ferruh Bingülün bütün ameliyatları mı böyle olur ya? Adam cerrah değil kasap resmen!

Annem karın gerdirme ve yağ aldırma ameliyatı oldu şu an karnını bir görseniz. 6 aydan uzun süre oldu ve karnı şu an kaza geçirmiş gibi tortu tortu..

Back
X