Burnumda geri dönüşü olmayan hasar kaldı!

Benim burnumu kafasina gore yapan doktor benim tarzim bu ben boyle yaptim gayet guzel sana yakismadi dedi. Ben de git o zaman esine yap bu burnu ne bana yapiyosun, asistanlarina yap, yakinindakilere yap dedim. Ben bunu dedikten sonra asistaniyla video cekip instagrama atti, herkes sizin burnunuzu soruyor diyip birbirlerine bakip guluserek kahkahali video cektiler. Bana inat olsun diye. Burnumu mahvettigi yetmiyormus gibi, beni engellemesi, terbiyesizligi bir de bunu yapti. Travma yasatmak, mutsuz etmek, psikolojimle oynamak icin. Bunlar boyle insanlar. Doktorunuzu iyi secin kim okuyorsa. Sizi susturur, engeller, burnunuzu mahveder bir de dalga gecer. Utanma yok insanlik yok!!!

Ya Allah kimseyi bunların ellerine düşürmesin psikolojiyi bozup sonra seni suçluyorlar psikolojisi bozuk diye istemediği burnu yapmış birde sana yakışmadı nasıl bir laftır bu yakışmayan burnu neden yaptın o zaman yüze göre burun yapman gerek benim tarzım bu ne demek

Vicdansız bunlarda gerçekten hekim ahlakı diye bir şey yok. Sadece kötü ameliyat değil sonrasında gösterdikleri tavır yüzünden daha kötü oluyorsunuz zaten.
Ya gerçekten ben Tural beyin hastalarıyla görüştüm ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir sorun olursa hastasının arkasında duracağını söylüyor.
Doktorun el becerisi kadar karekteri de önemli ameliyattan önce diğer yüzlerini gösteriyorlar.

O Kadar terbiyesizler ki bir de bana nispet yapiyolar. Onun burnunu yapmis herkes sizin burnunuzu soruyor hahaha diye video cekip atmislar. Burnumu mahvediyor bir de benle dalga geciyor terbiyesiz ya.

Tural icin bilmiyorum. Memnun olanlar vardi, memnun olmayan gormedim. Goksel bey de iyi bence.

Bu tarz insanlarla Allah karşılaştırmasın gerçekten nasıl oldu da bunlara emanet ettik kendimizi bilmiyorum.
Evet görsel bey de iyi ama onun ücreti çok daha uçuk sanırım.

Öncelikle geçmiş olsun . Çok sıkıntı çekmişsiniz. nice burunlar var 4. Ameliyatta düzeltiliyor. Önden değil aşağıdan bozuk olsa bile düzelten gördüm. Bende iki kez aynı doktora müdahale ettirdim ama beni görsel olarak tatmin edecek bir burun yapamadı kocaman kimse anlamaz yani ucu fln düşük. Ne umuyoruz ne buluyoruz bazen sıtmaya şükrediyoruz fln çok çok sancılı bı süreç. Bazisinin tık birinci ameliyatta Barbie Bebek gibi cikiyor... Umarım dava çabuk sonuçlanır... Üzüldüm

Boyle doktorları ismiyle soyismiyle yayinlayin ki yanilip kimse gitmesin terbiyesizler
Kesinlikle ben yandım başkaları yanmasın paylastimki kimse benim.gib olmasın telefonları bile acmiyorlar mesaj yazıyorum dönüş yok iletişim yok sorun var diyorsun yok senin psiklojin bozuk diyor o resimlerdeki burun ucu çok kötü olan hiç bir şey yok çik gez sen abartiyosun diyor şaka gibi bir sürü sorunu olan hasta geliyor eğer senin sorunun varsa taktik şu. Çok konuşuyor ama hiç susmuyor ki sen söyleme sorunu başka alakasız konuya giriyor üstüne birde ben senin burnunu çok begeniyorum vallaha diyor ayyy neguzel diyor asistanina resim.attim daha kötü olmuş diye ayyy maşallah çok güzel iyileşmiş hiç belli değil çöküntüler diyor ya doktorda aynısını diyor seni iyi gördüm çok guzel iyileşmiş diyor resmen insanın aklıyla dalga geçiyor birde olan program yapmadan insanları amaliyat yapıyor oyuzden yapamıyor tecrübe yok kesinlikle bir sürü hastasi var hasyenede bir hemşireyi de amaliayat yapmış benide revizyonlul yaptı param yok revizyon çok pahalı olamadim dedi

Cok teşekkür ederim gerçekten zor bir süreç sizede çok gecmis olsun bizden sonra amaliyat olanlara örnek olsun doktoru çok iyi secsinler

Nefret ediyorum doktorlardan herkez ne halde sadece iyi yapabildiklerini paylaşıyor olmaları ve aldanıp kanmamız Rabbim yardımcımız olsun çok zor süreçler

Nefret ediyorum doktorlardan herkez ne halde sadece iyi yapabildiklerini paylaşıyor olmaları ve aldanıp kanmamız Rabbim yardımcımız olsun çok zor süreçler
Şunu anladım tecrübeli olan doktora gideksin böyle yeni yeni var olandan tesadüf eseri iki burun yapmış sürekli resim paylasandan uzak duracaksın adam birkere sürekli resim paylaşıyor utanmasa görüşmeye gelenlere bile çekilip koyacak bir ve iki aylıkken yorum Yapın diyor gelene gidene onlarda yazıyor sonra sorunlar çıkmaya başlıyor yorum yazanların hepsi ikinci ayimdayim birinci ayindayim ya bı durun burnunuz otursun hepsi sonra geliyor teker teker sonrun var diye kandırmaca hep reklam yapandan uzak duracaksın iyi bir doktor olsa sürekli resim paylaşmaz uzun vadede yok zaten ilk hafta bir ay iki ay herkes dikkat bı düştük bu tuzaklara su düşmeyin biz yandık siz yanmayın

Şunu anladım tecrübeli olan doktora gideksin böyle yeni yeni var olandan tesadüf eseri iki burun yapmış sürekli resim paylasandan uzak duracaksın adam birkere sürekli resim paylaşıyor utanmasa görüşmeye gelenlere bile çekilip koyacak bir ve iki aylıkken yorum Yapın diyor gelene gidene onlarda yazıyor sonra sorunlar çıkmaya başlıyor yorum yazanların hepsi ikinci ayimdayim birinci ayindayim ya bı durun burnunuz otursun hepsi sonra geliyor teker teker sonrun var diye kandırmaca hep reklam yapandan uzak duracaksın iyi bir doktor olsa sürekli resim paylaşmaz uzun vadede yok zaten ilk hafta bir ay iki ay herkes dikkat bı düştük bu tuzaklara su düşmeyin biz yandık siz yanmayin

Ya birde asistanını amaliyat yapmış yüz nakli değil burun estetiği diye bangır bangır bağırıyor reklamını yapıyor çeneye dudağa yuzun her yerine dolgu yapmış sadece burun diyor insanları kandiriyor sadece burun yaptım degisti diye değil yüzün her yerine dolgu yaptı çene dudak yalan işte insanları kandiriyor işin içini hiç bilmeyen aaaa burunla bu kadar değişmiş diyor değil dolguyla dorduldu her yerini

Amin bırakmasın ben hatayı ilk amaliaytta mahkemeye vermemekle yaptım zaten burnunu mahfetmis paramla rezil oldum burun ucu koymamış bakın üstünü soylemiyirum bile simdi o ugrassin butun hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağım kaç yıl sürerse sürsün

Şimdi onun yüzünden bir sürü doktor parası vereceğim artık çok bir şey bekleme çok düzelmez dediler yirmibin dolar on beşbin Euro onun yaptığı hata yüzünden hem burnumdan oldum hem param gidecek birazda o çeksin avukat çok buyuk Tazminat alırsın hasar bırakmış zaten dedi birazda onyanain işi gücü para zaten

Bakın Google yorum yaptım sayfasina memnun kalmadım diye resimde paylaştık yorumları siliyor kaynanası ve baldızı sahte yorum yapmış biz memnun kaldık diye yalan bu dolandırıcılık Instagram hesabında kaynanası baldızı akrabaları yorum yazıyor sahte her şeyi

Vallahi oscarlik ödül vermek lazım kaynanayla baldızına bakın işte Google yorumdan yapıyor insanlarda inanıyor tabikide Google hiç bir yorumun doğruluğunu ispatlayamaz işte demem o ki Google yorum yapan akrabaları nasıl işte guvenelim doktorr çok iyi yorumlar çok iyi burun akrabalar yalandan yorum yapıyor

Vallahi oscarlik ödül vermek lazım kaynanayla baldızına bakın işte Google yorumdan yapıyor insanlarda inanıyor tabikide Google hiç bir yorumun doğruluğunu ispatlayamaz işte demem o ki Google yorum yapan akrabaları nasıl işte guvenelim doktorr çok iyi yorumlar çok iyi butun akrabalar yalandan yorum yapıyor

cesur ve net bir şekilde (foto kullanarak) derdinizi anlatarak tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için Allah sizden razı olsun. herkes sizin gibi cesur olsa böyle doktor müsveddeleri elenir. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…