Geçen sene mart ayında bende burnumdan ameliyat oldum iğneden bile korkan ben buna nasıl cesaret ettim bilmiyorum herlde yaşayıp göreceklerim varmış.. Burnumda kemik vardı nefes alamıyordum gece ağzım açık bi şekilde uyuyodum ve bunu beni çok rahatsız ediyordu doktora gittim ameliyat dedi birde burun ucun hafif sivri orayı düzeltcem dedi tamam dedim ama beni bayılt ki görmym hissetmym 11 de ameliyata girdim herşey güzel gitmiş ben kendime gelmişim tam çıkarken kalbim durmuş ben sadece nefes almayıp farketmelerini istiyodum çabalıyodum çünkü ne konuşabiliyordum ne hareket edebiliyodum gözlerimi kapatıp açıyordum farketsin diye hemşire bana doğru döndüğünde bağırdığını duydum sadece o kadar.. Sonrası şok falan işte.. Doktor diyo ki artık ailene öldüğünü söylücekdik birden geri döndün diyor.. Yarım saatlik ameliyatım 5 saat sürmüştü.. Şuan hala burnumda bi hassasiyetlik var şükür atlattım ama 1 2 hafta göğsümün acısıyla ne yatabildim ne hareket edebildim.. Bende tampon fln hiç bişey yoktu yüzüm falan da şişmemişdi.. Yanlış anlama bunları korkutmak için anlatmıyorum burun ameliyatı olunca girip okumak ve yazmak istedim inş ameliyatın çok güzel geçer..