Burnumu kesip atacagim sonunda!!

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
13
2 ameliyat oldum hala burnumdan rahatsizim 1 ay oldu 2. Ameliyatimdan sonra ama cikintili yerler var masaj onermedi henuz doktorum sislikler gecer iner gerekirse masaj onericem dedi. masaj yapinca o cikintili yerer gider mi depresyona giriyorum intihar edicem az kaldi ruh sagligim iyi degil cikintili yerleri gordukce kafaya takiyorum :'(

Bir ay çok erken merak etme sabret. ancak doğuştan hiç bir insanın burnu tamamen mükemmel ve simetrik olmadığı gibi ameliyattan sonra insan eliyle yapılan burunlar da mükemmel olamıyor. bunu kabul etmek lazım. burda fotolarını gördüğümüz ve muhteşem sandığımız burunların çoğu da gerçek hayatta o kadar muhteşem değil inanın bana :) herkes neden genelde yandan foto paylaşıyor sanıyorsunuz? insanlar sizi böyle de seviyor arkadaşlar, görünüşe çok takılmamaya çalışmak gerek. Ama hepimiz istiyoruz güzel bi burnumuz olsun, o kadar sıkıntı yaşıyoruz çünkü. ben de ilk ameliyatımdan sonra çok üzüldüm, ağladım ama biraz alışıyor insan. nefes alabildikten sonra dünyanın sonu değil. en kötü ihtimal daha sonra tekrar ameliyat olursun. bu da dünyanın sonu değil. lütfen moralini bozma. bunları şimdi düşünme ve o aynayı yavaşça yere bırak :)

Bencede kafana takma canım,oturması zaman alıyor burun ameliyatından sonra.

Arkadaşlar gerçekten güzel burun doğuştan allah yaratirsa güzel kul yapısı o burunlar sadece resimlerde güzel...estetik kaygılar insani takıntılı yapıyor ama daha da kötüsü yenisinin insana eski burnunu aratmasi ...ve razi olma durumunu insan kabullenemiyor öyle olsaydı ilkine razi olurdum mantığı gelişiyor...küçük kusurlar inanın takılmaya değmez fonksi yu onları tam yüzünüzdeki ahengi alıp yok etmeyen burnunuz varsa daha da kurcalamayın derim...mutlu olmaya çalışmak birazda bizim elimizde bencede artik disunmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…