Selam arkadaşlar bikaç kişi Nazım Çerkeşten söz etmiş de ben de bişeyler yazayım belki size bir yardımım dokunur dedim. Ben 2 sene önce 4000liraya beşiktaştaki jinemed hastanesinde ameliyat oldum Nazım Bey tarafından. Burnumda kemik yoktu sadece nefes alma problemi vardı o da burnum çok çok hafif sola doğru yamuktu ama normal bakınca belli bile olmuyordu ve yüzüme göre biraz büyük bir burnum vardı. Ameliyatta ve sonra hiçbir problem yaşamadım fakat burnum hayalimdeki burun değildi. yine o kocaman burnum karşımdaydı doktor sadece kanatlarını küçültmüş burnumdaki eğrilik de hala ordaydı. daha sonra doktora neden küçültmediniz diye sorduğumda kıkırdağa dokunamazdım dedi. daha sonra tekrardan farklı bir doktora ameliyat olmayı düşündüm ama şimdiki halinden çok daha kötü olursa diye korkudan bişey yapmadım. Tanıdıklarıma dert yandığımda aaa ama hiç belli olmuyor daha ne istiyorsun diyorlar çok kızıyorum çünkü evet belli değil olmamasının sebebi de o kadar zahmetten sonra fazla bir değişiklik olmaması. Sorunsuz ameliyat da burnuma fazla dokunulmadığından. Ve işin garibi de burnumun ameliyat sonrası ilk zamanlardaki hali daha güzeldi. Gitgide küçülüceğine eski halini alıp büyüdü. Bir de neymiş? Doktor doğallığa çok düşkünmüş de işte abartı burun yapmazmış. Kardeşim o kadar para verdik biraz güzelleştirsen ne olurdu diyorum içimden. Şimdi aradan 2 sene geçti ve çok da mutlu değilim.
Pinkcim hem o kadar aci hem o kadar para. egriye dogru tamam eskisinden daha iyi durumda burnum ama daha da iyi olabilirdi. kikirdakla oynamak istemedi cunku cok riskli sonradan yamulabiliyor ornekleri var unlulerde bile biraz dikkat etseniz belli oluo. gecen de aysun kayacinin burnu takildi gozume resimden mi gercek mi bilmiyorum yamulmus agzi burnu cok estetikten oyle de olmasin tabi. ben bu muayene ucretlerini de anlamiyorum 150 lira veriosun 2 sekil ciziyo diye getir o programi ben de cizerim hatta ben kendim daha guzelini yapmistim photoshopla:)
selam arkadaşlar.burun ameliyatı olmadan önce forumdaki yazılarınızdan çok fayda gördüm ve yönlendirici oldu.bende sizlere faydalı olabilir belki diye paylaşmak istedim.24 haziranda burun ameliyatı oldum.aynı zamanda yüze yağ enjeksiyonuda yaptırdım.şu an ne yapıldı anlamam zor çünkü çok şiş var.henüz 4 günlük.burnumuda göremedim henüz.doktorum yakup avşar dı.ameliyat rahat geçti.aynı anda hem nefes sorunu hemde kemerli ve asimetri olan şekli düzeltildi.birde dolgu yapıldı.4 saat sürdü ameliyat.itiraf etmeliyimki burun ameliyatından hiç sorun yaşamadım ama dolgu çok zahmetli oldu benim için.bir daha düşünürmüyüm bilmem.resim henüz veremem hiç bir şey belli değil çünkü.ama eğer ameliyat öncesi ve sonrası için merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum.burun açılınca resimde eklerim.herşey gönlünüzce olsun.
Cok gecmis olsun cnm, sana ozelden mesaj attim:) Bende senin gibi burun ameliyatindan sorun yasamadim ama su goz alti dolgusu beni mahvetti bir turlu inmiyor sisligi sanki( Sabir gerektiren birsey olduguna karar verdim artik:)
merhaba kızlar moralim çok bozuk ameliyatımın kötü geçtiğini düşünüyorum.ben 6 hafta önce ameliyat oldum görünüşüyle ilgili bir şikayetim yok ama gözlerimin altı hala belirgin bişekilde mor ayrıca nefes almada problem yaşıyorum ve nefes alırkende iğrenç bi şekilde sümük kokusu alıyorum.ne olur başından geçmiş olan varsa bana yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?