- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
ücret talep etmemesi gerek.benimde yapılmıştı fakat şişme duurmları genelde göz altı ve çevresinde bi müddet kalıyor.1 hafta daha bekleyerek bi fark görmezsen muhakkak gidip hoşnutsuzluğunu dile getir. umarım istediğin şekle kavuşursunmerhabalarr, epeydir yoktum. ameliyat için istanbula gitmiştim. ameliyatım problemsizdi. 1 gün yettım. tampon 1 gün kaldı. tampon alınınca nefes almam harikaydı. halada nefesimde problem yok herşey iyiydi takii alçı atel 10 gün sonra alınanakadar. evde aynaya baktığımda şok yaşadım koca burnum yine karşımdaydı. 20 gün oldu hala öyle. eşim şiş olduğunu söylüyor. ama beni teselli için heralde. şişse nezaman inecek. beğenmeyip yeniden aynı doktora gitsem yine ücret alacakmı, ooof of. yardımlarınızı bekliyorum hanımlar.senağlama:Roflol::1no2:
Slm ben de yaklaşık 3 yıl önce ameliyat oldum. Ama inanın bana burnun şekli ilk gün nasılsa hep öyle kalıyo ben hala kendimi kanadrıyorum değişceek diye inanın değişmiyo. ve ben çok mustusuzm. ikinci ameliyata kadınlar kulübünü farkedince karar verdim. Şu an doktor araştırıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Nazım çerkeş iyi diyolar???
ben anlamıyorum arkadaş. beceremeyeceğin işe niye kalkışıyorsun? burna kıkırdak eklemek kim sen kim? deki bana ben bunu yapamam, derin müsait değil, git başka doktora. bir yerin mi eksilir??? eğrilik gidecekti, hani??? daha beter yamuldu burnum... michael jacksonun kız versiyonuyum... hala bana bir şey yok diyorsun? taa trabzondan kalkıp geliyorum kontrole... bana hala bekle diyorsun... nesini bekleyeyim arkadaş? 10 tane doktorla mailleştim. gittim bizzat görüştüm kaçıyla istanbula geldiğimde. hepsi dediki burnun fazla kısaltılmış, revizyona ihtiyaç var. bunlar ağız birliği mi etti yoksa ??? ya da ben salak mıyım??? gözüm yok mu? aynayı elime alınca bana bakan koca bir yamukluğu, burnumun altındaki şemalsizliği, koyduğun o koca kıkırdak bombesini göremiyor muyum??? hani ben bilgisizdim, param yoktu. eşim yüzünden geldim sana oldum da, sendeki bu rahatlık nedir be arkadaş? hani ben yaptım bir hata bak kabul ediyorum sana olmakla da, sen neden hatanı kabul etmiyorsun??? zaten şansıma tüküreyim ben, senin yaptığın bir burunu gördüm burada o yüzden sana geldim. o arkadaşı ne güzel yapmışsın... şans bana vurdu zaten... bütün suç bende ben şanssızım (!) sihirli bir değnek bekliyorum şimdi gelse de bana dokunsa.... burnum düzelse....
beni anlayanları görmek beni çok mutlu ediyor. iyiki varsınız........
ben anlamıyorum arkadaş. beceremeyeceğin işe niye kalkışıyorsun? burna kıkırdak eklemek kim sen kim? deki bana ben bunu yapamam, derin müsait değil, git başka doktora. bir yerin mi eksilir??? eğrilik gidecekti, hani??? daha beter yamuldu burnum... michael jacksonun kız versiyonuyum... hala bana bir şey yok diyorsun? taa trabzondan kalkıp geliyorum kontrole... bana hala bekle diyorsun... nesini bekleyeyim arkadaş? 10 tane doktorla mailleştim. gittim bizzat görüştüm kaçıyla istanbula geldiğimde. hepsi dediki burnun fazla kısaltılmış, revizyona ihtiyaç var. bunlar ağız birliği mi etti yoksa ??? ya da ben salak mıyım??? gözüm yok mu? aynayı elime alınca bana bakan koca bir yamukluğu, burnumun altındaki şemalsizliği, koyduğun o koca kıkırdak bombesini göremiyor muyum??? hani ben bilgisizdim, param yoktu. eşim yüzünden geldim sana oldum da, sendeki bu rahatlık nedir be arkadaş? hani ben yaptım bir hata bak kabul ediyorum sana olmakla da, sen neden hatanı kabul etmiyorsun??? zaten şansıma tüküreyim ben, senin yaptığın bir burunu gördüm burada o yüzden sana geldim. o arkadaşı ne güzel yapmışsın... şans bana vurdu zaten... bütün suç bende ben şanssızım (!) sihirli bir değnek bekliyorum şimdi gelse de bana dokunsa.... burnum düzelse....
kızlar aynı sorun bendede var bugn bandajlarım alındı. ayna baktım aman allahım birde ne göreyim eskisinden daha buyuk daha yuvarlak bir burun yaklasık bir ay sonra okulada gidecem... şişlikmi yoksa gerçektedemi böyle pek ayırt edemedim annem şiş duruyor diyor ama ne bileyim bana hep böle kalacakmış gibi görnyor. offff offf hiçte doğal görnmyor zaten... gidip doktoru dövsemmi ne yapsam. alçıdayken cok guzel görnyorduu amaa((
malesef bu sorunu hepimiz yaşadık. ama şöylede bir problem var, pürüzler şiş inince çıkmaya başlıyor. bende oldu ve 2. ameliyatımı olacağım. ilk yaptırdığım kişiyi kim doktor yapmış ise onu bulsam bir kaç sözüm olacak ona.. ahh ahh :)
slm arkadaşlar yeni üye oldum yorumlarınızı okuyorum bazen içim rahatlıyo bazense daha çok üzülüyorum.bende 17 gün önce burun ameliyatı oldum burnum yüzüme göre büyüktü vede ucu aşağıya sarkıktı... benim gördüğüm tek fark ucu birz daha normale dönmüş sarkıklık düzelmiş ama burnum yine büyük delikleri büyük ayrıca dün işe başladım ve söylemesem kimse farketmiyo bile,( bilen arkadaşlarda burnunda hiç bi fark yok diyolar çok canım sıkılıyor o kadar parayı boşunamı verdim keşke başka doktora olsaydım diye kendi kendimi yedim .sadece eşim diyo güzel olmuş diye o da olmasa hepten kafayı yicem acaba zamanla daha güzel olurmu önden bakınca hele hiç fark yok gibi sadece yandan balınca hafif kalkık yıllık iznimide feda ettim o parayla güzel bi tatil yapardım bense evden hiç çıkmadan alçılı burunla geçirdim tatili sonucu bumu olacaktı yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?