ben de uzun zamandır istediğim şekilde burnumu yaptırmaya karar verdim. olaylar hızla gelişti ve bu cuma ameliyat oluyorum. ama şimdi de bi stres sardı beni. doktorum kbb ci ve ne forumda ne de hastanenin kendi sitesi haricinde hakkında bilgi var :18:
ben de uzun zamandır istediğim şekilde burnumu yaptırmaya karar verdim. olaylar hızla gelişti ve bu cuma ameliyat oluyorum. ama şimdi de bi stres sardı beni. doktorum kbb ci ve ne forumda ne de hastanenin kendi sitesi haricinde hakkında bilgi var :18:
:)) canım bende cuma günü oluyorum( bir aksilik çıkmazsa) ve benim dr um hakkında da hiçbir bilgi yok ama ben kendisini sevdim, güvendim, herşeyi ona bıraktım.
Çok heyecanlıyım, öyle ki yüreğimin üzerinde öküzler tepiniyor :)
:)) canım bende cuma günü oluyorum( bir aksilik çıkmazsa) ve benim dr um hakkında da hiçbir bilgi yok ama ben kendisini sevdim, güvendim, herşeyi ona bıraktım.
Çok heyecanlıyım, öyle ki yüreğimin üzerinde öküzler tepiniyor :)
kbb estetik mi yaptırmayı düşünüyorsun umarım sonuçtan memnun kalırsın
bende deviasyon vardı ve de burnumun ucu biraz top gibiydi onları düzeltmesi için ameliyat oldum ama şuan burnum ne alemde bilemiyorum :26:
selam arkadaşlar evet ameliyatım geçti bugün 3. günüm. sizinle deneyimlerimi paylaşayım. ameliyat sonrası ilk ayılma anım çok kötüydü. sanırım ameliyat salonunun soğukluğundan dolayı bilemiyorum titreyerek uyandım. ama öyle böyle titreme değil exorcist filmindeki kız gibiydim :122: ayrıca gözlerimi açamadığımdan etrafımda ne olup bittiğini de göremiyordum. neyse pek bi ağrı sızı olmadı, hatta hiç olmadı diyebilirim. hala da yok. 2. gün gözlerim mosmor oldu ve şişti. ara ara kanamalar devam etti. en çok rahatsızlık veren burundaki sıkışıklık hissi ve şişlikler. bugün 3.gün itibariyle gözümdeki şişlikler yüzüme yayıldı. yanaklarım dombili oldu :114: dombili demişken pek bişey yiyemiyorum çünkü çiğnerken kanamalar olabiliyor. genelde çorba yoğurt püre şeklinde bi diyetim varburun deliklerimi görebiliyorum şuan sadece delikler birbirinden farklı ve kocamanlar, bunu gidince sorucam doktora. zaten yarın tamponlarımı alıcak doktor. iyi veya kötü oluşu ile ilgili birşey söylemek için çok erken. bakalım umarım güzel olur kızlar dua edinnn
bende deviasyon vardı ve de burnumun ucu biraz top gibiydi onları düzeltmesi için ameliyat oldum ama şuan burnum ne alemde bilemiyorum :26:
devıasyon nedır
Arkadaşlar bugün üçüncü günüm.Angeliss seninde dediğin gibi ikinci gün morluklar oluştu, bu günde yanaklarıma doğru şişlikler oldu. Yarın tamponlar alınacak.
Sadece sıvı şeyler yiyebiliyorum, konuşunca ve yemek yediğimde burnumda zonklamalar oluyor normal mi kızlaaar?
Yarın tamponlar alındığında atel mi takılıyor yoksa bu koca alçı hala burnumda mı kalacak?
Burnumun şekli konusunda en ufak fikrim yok dr um ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi.
Alt açıklıktan görebildiğim tek şey burun deliklerimin küçültülmüş olduğu:))
Şimdilik böyle arkadaşlar....ve hala bu ameliyatı olduğuma inanamıyorum....
geçmiş olsun cnm umarım istediğin gibi olur benim burnumda sorunluydu hem içten hem dıştan hem kbb hem plastik estetik dr girdi aynı anda ameliyata demek istediğim tek başına kbb bazen istenmeyen beğenilmeyen sonuçlar oluyor umarım senin istediğin gibi olur şimdi bol bol dinlen deliklerdeki asimetriyi takma kafana bendede oldu şuan 4 ay hala biraz var ödemlerden benim sol tarafım daha çok şişmişti sol deliğimde ödemin fazlalığından aşağıdaydı zamanla eşitleniyor hoşgeldin artık aramıza :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?