bir süre esnemede gülmede zorluk yaşican hepsi normal benim 4 ay oldu yeni yeni gülünce üst dişlerim gözüküyor ödemliyken ilk zamanlar gözükmüyordu üst dudağımda şişti biraz gerçi hoş olmuştunerdeyse bir ay hapşırığımı hep tuttum aman bozulmasın diye
evet bazen ben de inanamıorum ve bu yaz nasıl geçecek merak ediorum güneşe çıkmadan gözlük takmadanyalnız burun deliklerime takmış durumdayım. benim normalde ufacıktı burun deliklerim onlar nasıl oldu da böyle kocaman oldular yaa umarım geçer bu durum ve asimetriiii :84: bende zonklama yok ama mimik yapmaktan gülmekten kaçınıyorum geriliyor çünkü burnum.. normal birşeyler yerken de rahatsızlık hissi oluyor çiğnemeyle birlikte. şimdi akıntım da baya azaldı. alttaki gazlı bezi çıkardım. hem böyle daha rahat
burun kemiği ve kıkırdakların darbe sonucu yada doğuştan eğri olmasıdır :13:
tam rakam söylemek doğru olmaz 3000 5000 arasıydı ama değer herşeyden önce artık burnunmdan nefes alabiliyorum gece uyurken burun deliklerin büyüklüğü tamponlardan cnm ödemler indikçe küçülücek inan bende öyle çok mızmızlandım doktoruma ama sonunda onun dediklerine geldimteşekkürler cnm hoşbulduk :13: asimeyri pek ödemdenmiş gibi durmuyor bakalım yarın doktorun kafasını şişiririm :18: ben de çok isterdim iki doktor girsin ama ben tanıdık vasıtasıyla baya indirimli bi ameliyat oldum ondan böyle oldu. sen nekadara olmuştun cnm?
anacım dediğim gibi;bu gün burnum ve yanaklarım şişti, burnum sanki alçıya sığmakta zorlanıyor:44:
çok sıcakta daha çok şişersin dikkat et ben klimada daha çok şiştim sıcak da soğukda iyi gelmiyor odan ılık olsun hala bile akşamları burnum yanlardan şişiyor akşam olunca sanki şekil değiştiriyorumsonuç güzel olsun da herşeye razıyım ben :13:
:) hapşuruğunu nasıl engelledin?
dilşat senin resim yokmu merak ettim kaç ay oldu senin benim burun ucu kocaman oldu sonradan bende taktım baya kalkıkta değil eskisi gibi resimlerimide kaldırdım cnmı sıkıyor artık..4 ay oldu benimde ama şişlktenmi bilemiyorum yoksa yanlış masajdan mı
ben 6 ay dolmasını beklicektim ama dayanamicam bu hafta eklicem artık benim 4. ayım ama hala istediğim kaviste ve kalkıklıkta değil ilk zamanlar daha kalkıktı ama eskiye göre çok iyi tabi senin burnunu hatırlıyorum beğenmiştim ödemler indikçe burun ucuda düşüyor
yani ona göre kalkık burun isteyen biri daha mı kalkık yapılmalı burnunun azda düşse bir şey olmaz..kaplı teknikte düşme daha çok olyormuş sanırım ...offf çok taktım bu duruma..senin resimlerini merak ettim kime olmuştun sen
:) hapşuruğunu nasıl engelledin?
evet zararlı ama tutmak zorunda kaldım sonra burnumun şekli bozulur falan ama tavsiye etmem tabi bu arada benim 4. ayım hala sümkürmedim korkuyorumcnm sakın hapsurugunu tutma hapsurmak ıyıdır vucudundakı tum mıkropları hapsurmakla atıyorsun yanı hadı tamponluyken tut dıcem onun harıcınde tutma buyuk zarar vucud ıcın bırısı oyle hapsurugunu tutmus ve felç kalmıs bılgınıze tvde kamuoyuna kadar duyrulmustu hapsurun sumkurun cekınmeyın sahsen ben oyle yapıorum
evet zararlı ama tutmak zorunda kaldım sonra burnumun şekli bozulur falan ama tavsiye etmem tabi bu arada benim 4. ayım hala sümkürmedim korkuyorumsen oldun mu ameliyatını nasıl memnun musun
cnm sakın hapsurugunu tutma hapsurmak ıyıdır vucudundakı tum mıkropları hapsurmakla atıyorsun yanı hadı tamponluyken tut dıcem onun harıcınde tutma buyuk zarar vucud ıcın bırısı oyle hapsurugunu tutmus ve felç kalmıs bılgınıze tvde kamuoyuna kadar duyrulmustu hapsurun sumkurun cekınmeyın sahsen ben oyle yapıorum
cnm benim 1 ayı doldurdum burnuma su çektirip sümkürttü kızdı bide yapmazsan eski haline döner dedi..bence sende korkamadan sümkür yavaşça..içindeki temzilenince daha rahat oluyorsun ..yazında denize git dedi bana bende hem deviasyon oldum hem esteik ikiside girdi..ama bence biraz daha araştırma yapmalıydım diyorum burnum açık ameliyatlık bir burun diye düşünüyorum..tabi doktorumuz iyi bilir ama en azından benim istediğim burun açık ameliaytta oluyor sanırım..ben resimleri kaldırdım kızlar baktıkça eski güzel haline canımı sıkıyor çünkü...
fazla dibe gitmesen iyi olur ben hep ortada bıraktım azıcık ilerleyince kan oluyor pamuk anlıyorum orda bırakıyorum tıkandıkça deniz suyu sık geçiyorEvet kızlar, tamponlar alındı ve çok kolay oldu, ama bir süre sonra yine tıkandım, şu an burnumda tampon var gibi:44:
kulak çubuğu ile pomad sürüyorum, ama korka korka.. ne kadar dibe gitmeli??
fazla dibe gitmesen iyi olur ben hep ortada bıraktım azıcık ilerleyince kan oluyor pamuk anlıyorum orda bırakıyorum tıkandıkça deniz suyu sık geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?