hayırlı olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruz inşallah istediğin burna kavuşursun :13:
Teşekkür ederim dilşadcı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun cnm iyi haberlerini bekliyoruz inşallah istediğin burna kavuşursun :13:
eğer burnunuzu yaptırmak istiyorsanız fazla düşünmeyin, güvenebileceğiniz bir doktor bulun sadece. gerisi şansınıza bağlı olarak inşallah güzel olacaktır. Bir sefer ameliyat bazen yeterli olmayabiliyor.
OOOO mikado hoşgeldin nasılsın:)))
yeni halini çok merak ediyorum..benim albümde resim var bakmak istersen....
Arkadaşlar merhaba,
Dün gece forumdaki yazıları okuyunca nefesim daraldı.
Yaş 37 , Ankara.
Yazılan yazıları iki yıldır takip ediyorum, anladığım kadarıyla estetikte şans çok önemli bir etmen. Çok çok ünlü dr ların yaptığı güzel olmayan burunlar , memnuniyetsizlikler okudum. Bunun yanında devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlarda var.
Bende bir deli cesareti gargamel burnumu yaptırmaya karar verdim, bir plastik cerrahtan ameliyat günü aldım vs vs.. ama dün sitede ki yazıları okuduktan sonra içim daraldı , yaşım çok mu geç diye düşündüm... bu saatten sonra olsam ne olmasam ne diye düşündüm... bla bla bla... pufff
Açılan başlıklar altında, anesteziden korkar oldum, burun düşmesi, kemik açılması, geniş burun, mukoza yapışması........ yani bunca korku içinde ne diye ameliyat olacağım diye kendime öfkelendim.
acayip tırsar oldum:18:
kafam çok karışık kızlar:44:
yaşınızın engel teşkil ettiğini düşünmenize çok üzüldüm![]()
merhaba
amelıyat oldunuzmu merak edıyorum
benım bır haftam oldu hep ertelıyordum,şimdı çok pişmanım ertledıgım ıcın..e tabı herşeyın zorlugu var,ılk 2 gun bıraz sıkıntı gerısı hemen gecıyor,ayrıca tampon alınırkende ufacık bı acı oldu o kadar..şuan çok rahatım ıyıyım sadece şişlıklerın gecmesını beklıyorum
ve oyle bır nefes aldımkı o tamponlar cıkınca allahım ben yıllarca yaşamamışım dedım,keşke onceden olsaydım..herşeye deger bence
daha once ıkı kez bel amelıyatı ve tedavısı gecıren bırı olarak burun devede kulak kalır:)) ne hastalıklar ne amelıyatlar var
kesınlıkle olun eger olmadıysanız:)) ah ah çok pişmanım çok geç kaldım..hem nefes alamıyordum hem burnum uzun ve kavıslıydı yanı klasık laz burnu
netıcede herkes olmalı,o nefes ıcın ozellıkle
Arkadaşlar merhaba,
Dün gece forumdaki yazıları okuyunca nefesim daraldı.
Yaş 37 , Ankara.
Yazılan yazıları iki yıldır takip ediyorum, anladığım kadarıyla estetikte şans çok önemli bir etmen. Çok çok ünlü dr ların yaptığı güzel olmayan burunlar , memnuniyetsizlikler okudum. Bunun yanında devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlarda var.
Bende bir deli cesareti gargamel burnumu yaptırmaya karar verdim, bir plastik cerrahtan ameliyat günü aldım vs vs.. ama dün sitede ki yazıları okuduktan sonra içim daraldı , yaşım çok mu geç diye düşündüm... bu saatten sonra olsam ne olmasam ne diye düşündüm... bla bla bla... pufff
Açılan başlıklar altında, anesteziden korkar oldum, burun düşmesi, kemik açılması, geniş burun, mukoza yapışması........ yani bunca korku içinde ne diye ameliyat olacağım diye kendime öfkelendim.
acayip tırsar oldum:18:
kafam çok karışık kızlar:44:
Aynen bende öyle düşünüyorum ameliyat olanları hayranlıkla okuyorum kendimi bi an olmuş gibi hayal ediyorum ve cesaret bende de cesaret yok hala doktora karar veremedim bende 37 yaşındayım yolun yarısını geçtik ama sanırım olmassam da içimde ukte kalacak problem olanda benim sağlık sorunum yok o beni çok korkutuyor acaba böyle rahat nefes alamassam ne yaparım ben:18:
Neferalem
veli beyi düşüneyim mi ne dersin aslında acele etmek istemiyorum ama fethi orak hasta rersimleri hiç yok olan varmı acaba sitede resmi görünen hiç rastladınız mı
hadi hakkınahayırlısı olsun inşallah sonuç istedigin gibi olur.şimdiden geçmiş olsun