Burnumu yaptırmaya karar verdim..

Ankarada sana önereceğim çok iyi bir doktor var ablacım adı necdet uçar annem ve ablam burnunu bu doktora yaptırdı ve sonuçları harika oldu sanada özelden fotograflarını gönderebilirim istersen gerçekten çok iyi bir doktor sonrasında morluk şişlik en fazla 1 hafta yaşıyorsun hemen iniyor sonrasında düşmede yaşanmıyor

annemde burnunu yaptırdığında 39 yaşındaydı 10 sene oldu hiçbir problem yaşamadı yaştan dolayı korkmamalısın bence

canım bir mahsuru yoksa bende resimleri görebilirmiyim,benide eklermisin

en manyak benmişim sanırım .) ben ameliyattan bi kaç gün sora hafif hafif sümkürdüm .) neler çıktı neler kızlar :)))) ama şuan bir hafta oldu açıldı burnum okyanus suyu da iyi geliyor evet biraz aşırı fışkırıyora beynime kadar .))) bende ameliyat oldumm mutluyum mutluyum mutluyum ben fazla şişmedim allahtan sabaha kadar her saat başı buz koyduk ilk gün on beş dakkikalıkseanslarla :)))

ben bi hafta oldu olalı ama hapşurdum ağzımdan bişşe olmaz çok abartmayın kızlar bir ay falann... aaa yazık vücudunuza oda bir ihtiyaç... ayrıca tutmak yerine ağzınızdan derin bir nefes alırsanız o his geçiyor çok yeniyken o şekilde atlattım ama artık alçım alındı rahatca hapsırmakta fayda var ama ağız açık olacak :)

Arkadaşlar merhaba,

Dün gece forumdaki yazıları okuyunca nefesim daraldı.

Yaş 37 , Ankara.

Yazılan yazıları iki yıldır takip ediyorum, anladığım kadarıyla estetikte şans çok önemli bir etmen. Çok çok ünlü dr ların yaptığı güzel olmayan burunlar , memnuniyetsizlikler okudum. Bunun yanında devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlarda var.

Bende bir deli cesareti gargamel burnumu yaptırmaya karar verdim, bir plastik cerrahtan ameliyat günü aldım vs vs.. ama dün sitede ki yazıları okuduktan sonra içim daraldı , yaşım çok mu geç diye düşündüm... bu saatten sonra olsam ne olmasam ne diye düşündüm... bla bla bla... pufff

Açılan başlıklar altında, anesteziden korkar oldum, burun düşmesi, kemik açılması, geniş burun, mukoza yapışması........ yani bunca korku içinde ne diye ameliyat olacağım diye kendime öfkelendim.

acayip tırsar oldum:18:

kafam çok karışık kızlar:44:

hiç de geç kalmış değilsiniz,asıl hayat bundan sonra yeni başlıyor insan aynaya bakınca daha güzel görmek istiyor,bende burun ameliyatımı 39 yaşında yaptırdım,bir sonraki ameliyatım yüz gerdirme olacak ama tabi biraz daha beklemem gerek.bence sakın böyle düşünmeyin aklınızdan geçiyorsa hemen yaptırın insanın hayata bakışı değişiyor inanın,bende öyle oldu.ben yurt dışında oldum biraz yamukluk var fakat yinede eski burnuma göre iyi durumdayım,belkide gerdirmeyle beraber tekrar ilerde düzelttiririm.yaş beni etgilemiyor 50 de olsam yine yaptırırım..doktorunu iyi seçersen komlikasyonlar daha aza iner eminim.herkes ikinci kez ameliyat olacak diye de bir şey yok.yinede ameliyatından sonra inş resimlerini bizimle paylaşırsın....

hiç de geç kalmış değilsiniz,asıl hayat bundan sonra yeni başlıyor insan aynaya bakınca daha güzel görmek istiyor,bende burun ameliyatımı 39 yaşında yaptırdım,bir sonraki ameliyatım yüz gerdirme olacak ama tabi biraz daha beklemem gerek.bence sakın böyle düşünmeyin aklınızdan geçiyorsa hemen yaptırın insanın hayata bakışı değişiyor inanın,bende öyle oldu.ben yurt dışında oldum biraz yamukluk var fakat yinede eski burnuma göre iyi durumdayım,belkide gerdirmeyle beraber tekrar ilerde düzelttiririm.yaş beni etgilemiyor 50 de olsam yine yaptırırım..doktorunu iyi seçersen komlikasyonlar daha aza iner eminim.herkes ikinci kez ameliyat olacak diye de bir şey yok.yinede ameliyatından sonra inş resimlerini bizimle paylaşırsın....

Cuma günü ameliyat oldum. Bugün dördüncü gün :) yaş konusunda anlatmak istediğim, bunca yıl ertelemişim yaş kemale ermiş:) ya önceden olsaydın ya da olma gibi bir psikolojik ikilemdeydim;)

Birincisi yaşınız çok genç sakın bunu dert etmeyin ve yatın amaliyat olun derim.... Benimde bir arkadaşım oldu kız kardeşi oldu abisi oldu ve en son annesini de ameliyat ettirdi sanırım vardır 55-60 yşalarında düşün yani strese gerek yok mutlu sonuçları düşünün inşallah çok güzel bir burun olur
Geçmiş olsunnn şimdiden:)))))

Birincisi yaşınız çok genç sakın bunu dert etmeyin ve yatın amaliyat olun derim.... Benimde bir arkadaşım oldu kız kardeşi oldu abisi oldu ve en son annesini de ameliyat ettirdi sanırım vardır 55-60 yşalarında düşün yani strese gerek yok mutlu sonuçları düşünün inşallah çok güzel bir burun olur
Geçmiş olsunnn şimdiden:)))))

Ameliyatımı oldum canım, beşinci günümdeyim:)

hala nefes alamıyorum ve ameliyattan beri burun deliklerim farklı:))) art ortadaki yerde sola kayık:)))

ne macera:S:60:

ben bi hafta oldu olalı ama hapşurdum ağzımdan bişşe olmaz çok abartmayın kızlar bir ay falann... aaa yazık vücudunuza oda bir ihtiyaç... ayrıca tutmak yerine ağzınızdan derin bir nefes alırsanız o his geçiyor çok yeniyken o şekilde atlattım ama artık alçım alındı rahatca hapsırmakta fayda var ama ağız açık olacak :)

yamoo benide ekler misin canım

Alçıda 6. gün pff çok bunaldım, yarın alçı ufalacak ama çooook bunaldım kızlar :92:

Alçıda 6. gün pff çok bunaldım, yarın alçı ufalacak ama çooook bunaldım kızlar :92:

bende son 2 gün sıkılmıştım artık yüzümde onunla yaşamaktan tam sıkıldığım zaman çıktı oh dedim alçıdan sonra bantlar süper geldi :21:

Canım çok geçmiş olsun :71: Alçıdanda kurtulduktan sonra tek yapabilceğimiz şey burnumuzu darbelerden korumak ve sabretmek :) Ben daha bi ay bile olmadan paronayalara başladım ama sağolsun kızlar çok içimi rahatlattı :64: Sende burun deliklerinin yamuk görünmesini takmamaya çalış canım benimde kıkırdak kısmım biraz yamuk gibi ama zamanla şişlikler indikçe sorunlarımızda yok olcak inşallah :34:

İnşallah kızlar....

zaten alçıyı tutan bantlar terden kalktı :)) alçı ööööylece duruyor.

Cuma günü ameliyat oldum. Bugün dördüncü gün :) yaş konusunda anlatmak istediğim, bunca yıl ertelemişim yaş kemale ermiş:) ya önceden olsaydın ya da olma gibi bir psikolojik ikilemdeydim;)

haydi hayırlısı bakalım ,geçmiş olsun inş iyi bir buruna sahip olursun,ertelemenin sebebi demekki bu yaşa nasipmiş,yinede olsun geçmiş geçmişte kalmış sende yeni burnunla bundan sonra tadını çıkarırsın,ameliyatını hangi doktor yaptı,onuda yazarsan iyi olur,resimlerinide bizimle paylaşırsan sevinirim,resimlerinide eklersen görmek isterim,şu anda kızım için araştırma aşamasındayım...:61:

heyooo ben de bugün alçıları aldırdım :46: plaster takıldı ama burnum oldukça iyi görünüyor ark.larım çok beğendi bir sıkıntı yok dedi doktor :32: yalnız dilşad burun ucuyla ilgili söylediklerin kafama takıldı, burun ucu zamanla düşüyor mu kalkıklık iniyor mu bunu ilk defa duydum ben :25:

plaster takılmadı , diğerinden daha küçük bir alçı yapıldı. cuma günü yine gideceğim ....

Burnumu gördüm lakin çok net bakmadım, tırstım, henüz şekilsizdi, kemiğin yerinde ödem vardı...bakamadım işte :)))))

Nefes almaya ise daha bu gün az buçuk başladım pfff hadi gari amaaa :)))

haydi hayırlısı bakalım ,geçmiş olsun inş iyi bir buruna sahip olursun,ertelemenin sebebi demekki bu yaşa nasipmiş,yinede olsun geçmiş geçmişte kalmış sende yeni burnunla bundan sonra tadını çıkarırsın,ameliyatını hangi doktor yaptı,onuda yazarsan iyi olur,resimlerinide bizimle paylaşırsan sevinirim,resimlerinide eklersen görmek isterim,şu anda kızım için araştırma aşamasındayım...:61:

Gata nın doktorlarından İsmail Şahin e ameliyat oldum :)

Back
X