Arkadaşlar merhaba,
Dün gece forumdaki yazıları okuyunca nefesim daraldı.
Yaş 37 , Ankara.
Yazılan yazıları iki yıldır takip ediyorum, anladığım kadarıyla estetikte şans çok önemli bir etmen. Çok çok ünlü dr ların yaptığı güzel olmayan burunlar , memnuniyetsizlikler okudum. Bunun yanında devlet hastanesinde ameliyat olup memnun kalanlarda var.
Bende bir deli cesareti gargamel burnumu yaptırmaya karar verdim, bir plastik cerrahtan ameliyat günü aldım vs vs.. ama dün sitede ki yazıları okuduktan sonra içim daraldı , yaşım çok mu geç diye düşündüm... bu saatten sonra olsam ne olmasam ne diye düşündüm... bla bla bla... pufff
Açılan başlıklar altında, anesteziden korkar oldum, burun düşmesi, kemik açılması, geniş burun, mukoza yapışması........ yani bunca korku içinde ne diye ameliyat olacağım diye kendime öfkelendim.
acayip tırsar oldum:18:
kafam çok karışık kızlar:44:[/QUOT
18 yaşımdan beri ben de burnumu yaptırmak istyordum ama 34 yaşında yaptırmak nasip oldu. bence yaşınız ameliyat için gayet makul. 50 yaşlarındaki insanlar bile yaptırıyor. anestezi ve ameliyat sonrası süreç sizi korkutmasın. artık ameliyat teknikleri çok ilerlemiş. istanbulda olsaydınız size kendi doktorumu tavsiye ederdim. 3 ay önce ameliyat oldum. hiç ağrım sızım olmadı, kısa sürede iyileştim. burnum da çok güzel oldu. görmek isterseniz albümüme bakabilirsiniz.