Burnunda iz olan varmi

terken06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
96
2
26
Ankara
Kizlar burun sirtimin sag kisminda buyuk bi iz var cokuntu gibi gozukuyor burnumu daha tuhaf gisteriyor
Ellimle yokluyorum cokuntu degil gibi ama korkuyorum
Burnunda hic boyle iz olan oldumu ne zaman gececek bu doktor randevum 2 hafta sonra
Burnunda iz olupta gecen varmi

Insallah g3cer :( cocuk gibi duruyor tam burun sirtinin sag tarafinda oldugu icin
Sanki derinin bir kismi burun kemigine fazla yapismisda o yuzden olmus gibi birsey
Sizlerdede bi iz problemi olmusmuydu :(

kızlar 1 yıl önce burun ameliyatı oldum ama kontrole gittiğimde burun ucunu dışarda bırakmışım kendini hazır hissedince gel bayıltmadan burun ucunu düzelteyim dedi:18: ama korkuyorum bayıltmadan yaptıramam böyle bişey yasayan var mı :25:

Insallah g3cer :( cocuk gibi duruyor tam burun sirtinin sag tarafinda oldugu icin
Sanki derinin bir kismi burun kemigine fazla yapismisda o yuzden olmus gibi birsey
Sizlerdede bi iz problemi olmusmuydu :(

Bende hic iz filan yok şuan ama olanlar varmis zamanla masajla geçiyormuş sanirim doktorunu ara bir sor bence

kızlar 1 yıl önce burun ameliyatı oldum ama kontrole gittiğimde burun ucunu dışarda bırakmışım kendini hazır hissedince gel bayıltmadan burun ucunu düzelteyim dedi:18: ama korkuyorum bayıltmadan yaptıramam böyle bişey yasayan var mı :25:

Lokal anestezi yapıyorlar erkek arkqdasimdan biliyorum.. Hic birşey hissetmrzson ama o masada yatarken bitse de gitsek diyormussun. 45 dk 45 saat gibi geldi dedmiti erkek arkadassim.. Ama tabi ben sizin durumu bilmem doktorunuzla detayli konusunun derim

Bende hic iz filan yok şuan ama olanlar varmis zamanla masajla geçiyormuş sanirim doktorunu ara bir sor bence

Canim zuhtu beye ameliyat olan bi arkadas daha var forumda zuhtu bey masaj onermis ona gecer demis
Bende masaja basladim o kisma dairesel hareketlerle cok bastirmadan yapiyorum
Onunki 2 ay olmus gecmemis insallah beninkide o kadar surmez :(
Cok garip duruyor hatta bu gun esim orayi kastederek senin burnun cokuyor dedi
Demekki bayagi belli oluyor
Bilmiyorum insallah kalici degildir

Canim zuhtu beye ameliyat olan bi arkadas daha var forumda zuhtu bey masaj onermis ona gecer demis
Bende masaja basladim o kisma dairesel hareketlerle cok bastirmadan yapiyorum
Onunki 2 ay olmus gecmemis insallah beninkide o kadar surmez :(
Cok garip duruyor hatta bu gun esim orayi kastederek senin burnun cokuyor dedi
Demekki bayagi belli oluyor
Bilmiyorum insallah kalici degildir

Ay ama her buruna masaj onermiyor doktorlar önce bir konusun doktorunuzla
Zannetmiyorum kalici olduğunu ödem oluşmuş olabilir doktora sorun sadece o noktaya yapmanizi isteyebilirr

Son düzenleme:
Back
X