Burnunuzdaki alci ciktiktan sonraki ilk Anlar

İnşallah canım ya, doktorum ilk 6 haftada ödemler büyük ölçüde iner demişti ama burun ucundaki ödem daha uzun sürermiş. Burun ucum çok büyük kaldı. Sabır sabır...

işin kötü tarafı, burun ucu büyük kalınca ve de bir de tombişse, insanı komik gösteriyor...

offffffffffff

işin kötü tarafı, burun ucu büyük kalınca ve de bir de tombişse, insanı komik gösteriyor...

offffffffffff

pek tombiş değil bana göre ama başkası nasıl düşünür bilemiyorum. sonuçta daha büyük ve şekilsiz bir burunla 36 yıl geçirdim. Şimdiki hali eskisinden iyi.

offffffffffff

benimde burnumun ucu bildiğin yamuk dün alçıyı çıkardı ağlamaktan öldüm görünce düzelicek diyor ama yok inanamıyorum. tekrar bandajladı daha böle tutucakmış çok kötü ya valla içim şişti ağlamaktan

burun goze cok guzel gorunuyor ilk once.sonra alci ciktigi icin sislik basliyor.seklin oturmasi 6 ay surecek o yuzden fazla panik olma.

ödem iki tarafta farklı oranlarda indiği için yamuk gibi görünebilir....

doktorun masaj verdiyse yap.... ödemin daha çabuk inmesine yardımcı oluyor...

geçmiş olsun

pek tombiş değil bana göre ama başkası nasıl düşünür bilemiyorum. sonuçta daha büyük ve şekilsiz bir burunla 36 yıl geçirdim. Şimdiki hali eskisinden iyi.

canım, eskisinden iyi demekte bir teselli işte....

neden istediğimiz gibi olmasında, kendimizi böyle teselli edelim ki.... üstelik tombiş burun ucu ile asla karizmatik olunmuyor....

en fazla sevimli oluyorsunuz...

ödem iki tarafta farklı oranlarda indiği için yamuk gibi görünebilir....

doktorun masaj verdiyse yap.... ödemin daha çabuk inmesine yardımcı oluyor...

geçmiş olsun

verdi ama şoktan hiç bi şey dinleyemedim yarın tekrar gidicem bandajları yeniyecek .

çok teşekkür ederim umarım biran önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…