tatlım krediye ailem izin vermedi. ablam üniversitedeyken almıştı sonradan aşırı faizle ödedi bide biara işsiz kaldı bizimkiler ödemek zorunda kaldı çok zorlandılar. netteki bu burslara baktım sadece çok yüksek puan almışlara falan veriyolar. çydd derneğine gittim orası da çok başvuru olduğundan en kötüleri seçiyolar yani artık bu tür yerler türkiye genelinde yaptığı için açlık sınırını bayaaa aşmışlara yetimlere falan bide össden en yüksek puan yapmış ilk 5bine falan girenlere veriyolar. nebilim özel şirketler yada bireysel verebilecekleri düşündüm en son ama hiç öle yerler ve kişiler bilmiyorum
kızlar merhaba. ben üniversite öğrencisiyim ve ailemden uzaktayım. hiçbiryerden burs falan alamadım okuyan kardeşim yok diye ve babam emekli diye. annem de işe girdi yaşlı olmasına rağmen okutmak için. bu benim zoruma gidiyo ve burda 1.öğretim okuduğum için çalışma saatleri uymadığından biyerde de çalışamıyorum. istemekten utanıyorum ama acaba burs veren bildiğiniz birileri varmı?
Siteyi araştırıyorum linkini göndericem birazdan sana, özel şirketlerin burs imkanları vakıflardan daha sınırlı oluyor Mesela ADD'den burs almak daha kolay, TEG TOÇEV gibi bazı kurumlarda gönüllülerine öncelik sağlıyorlar. Ne kadar aktif katılımcı bir genç olduğuna, onlarla aynı yaşam tarzına sahip olup olmadığına filan da bakıyorlar aynı şey yeşil sermayenin vakıfları içinde geçerli. Şimdi buradan açık açık anlatamıyorum, biz dershaneye giderken, hocalardan biri gelip öğrencilik zor iştir, aile ne kadar gönderirse göndersin o para biter, eğer işi bilirseniz krallar gibi geçirirsiniz öğrenciliği ben tonla yerden burs alıyordum öğrenciyken diye gelip bize tonla taktik vermişti zamanındaBir de şu var hangi okulun hangi bölümündesin bazı okulların bazı bölümlerine özel burs veren yerler var. Mesela İstanbul hukuğa özel burs veren bir yer vardı yanlış hatırlamıyorsam, kendi bölümünün avantajını da kullanabilirsin uygun yerlerde.
Benim bir cok arkadasım hafta sonları marketlerde stand hostesliği yapıyor bunu yapan bir çok öğrenci var simdi bayram zamanı 2 haftaya 750 tl gibi paralar kazanıyolar böyle burs bulmak cok zor en iyisi kendin çalışıp kazanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?