Bursa///16

canım selam işallah bundan sonra daha güzel paylaşımlar olur benimde gördüğüm kadarıyla da kimse düzenli olarak bu topiğe girmemiş o yüzden herkes birbirini tanımaya çalışıyor birbirimizi kaynaştığımızda ve topiğimizi canlı tuttuğumuzda daha güzel paylaşımlar olacağına inanıyorummm :1hug:

benim bey dükkanı sabah kaynım açıyo sonra eşim gidiyo onun için her sabah kahvaltı yapabiliyoruz ailece..
yalnız çalışanlar pazar kahvaltısı keyfi yapar ya bizdede o yok .pazar erkenden babamız işe gidiyo

ben hiçbir paylaşım göremiyorum... tanışmak güzelde kaçkez yazdım hoşgeldin diyen 1 kişi çıktı... kimle neyi paylaşacağım???

bursefa teşekkür ederim.

ben bursada ulu caminin etrafındaki tüm hanları gezdim sanırım. kozahanı beğendim ipek eşarp fiyatı çok uygun yerler var.

pideli köfteyi uzun çarşıyı gezerken bir yokuş vardı köfte vs. satılan yerler var orada. orada bi lokantada yedik. bana çok yağlı geldi o yüzden tutmadım. ıskenderi zaten ankarada sık sık yerim.

cantık yiyememeiştim, çiçek ızgaraya ve köylü pazarına mutlaka gideceğim.

bursada uygun fiyata sarma-pike yapan temiz çalışan çeyiz evi adresi var mı sende? ben burda sordum 250-300 dediler vazgeçtim pikeden ama annemin el emekleri ortada kaldı üzüldüm de sonra.

canım el işi iğne oyasından dantele, hazır nakışlı pike takımına herşey köylü pazarında mevcut... hep el işi... istersen dantelini kendin götürüp sardırıyorsun... çeyiz üzerine hazır işlerde var, el işleride...

valla haklısın arkadaşım bu hatunlar galiba çok meşgul
fazla zaman ayıramıyolar topiğe

zaman ayıranda oluyor arkadaşım ama ortada konuşulan konuşmaya katılacak bir konu yok... bursada nerelere gidilir, nerelerde yemek yenir nereden alışveriş yapılıri tarihi yerlerden nereleri beyeniriz kimse bunları önemsemiyor malesef... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ben hiçbir paylaşım göremiyorum... tanışmak güzelde kaçkez yazdım hoşgeldin diyen 1 kişi çıktı... kimle neyi paylaşacağım???

canım günaydın tanışıp kaynaştıktan sonra
daha güzel paylaşımlar olucağına eminim

hem bursa bluuşmaları oluyo belki orada dahada yakından tanışabiliriz

canım günaydın tanışıp kaynaştıktan sonra
daha güzel paylaşımlar olucağına eminim

hem bursa bluuşmaları oluyo belki orada dahada yakından tanışabiliriz

inşallah canım... öyle olmasını istiyorum açıkçası yoksa bir anlamı kalmıyor malesef...

ben eksi kokumuşum mesajını... bende orada stant açtım ama uzun zaman geçti... hepsinin işleri güzeldir... gezersen sende görürsün.. seçtiğin modele göre değişir fiyatlar.. küçük, büyük bir sürü dükkan var orada... hepsini gezip fiyat almadan yaptırma ama... işlerini biraz incele... zaman olsaydı bende araştırırdım... bir arkadaş devam ediyor ama telefonla aradım ulaşamadım.. yarın halledemezsen tekrar görüşürüz... hem fiyat araştırması yaparım senin için hemde bir kaç adres verebilirim... bursa çeyize önem verir... cumartesi günüde bursada olursan biryer daha tarif edeyim... kozahanın çarşıya doğru inin kapısından dümdüz aşşağıya inince otobüslerin dolmuşların geçtiği bir caddeye çıkıyorsun cumhuriyet caddesi adı... otobüs durakları var orada dışı bordo olan ''gökçen işhanı'' var.. hanımlar perşembe ve cumartesi günü el işi üzerine stant açıyor... orada tanıdık arkadaşlar var... istersen orayada bakabilirsin... gidecek olursan haberim olsun.. selam söylersin ilgilenirler...

ee güzelim bende zaten paylaşım var demedimkii bundan sonra o güzel paylaşımları biz yapalım topiğimizi canlı tutalım dedim sende bundan sonra bakarsın kimle neyi paylaşacağınaaaa.s

kızlarr hiçbir başlığa uymayan yazılarda şehitlerimize yasin okuyalım diye konu açtım kuran-ı kerim bilenler buyursunnn

Son düzenleme:

tamam canım. ben inşallah izin alabilirsem 19 mayısta geleceğim. 16-19 mayıs yani. yanımda sarmaları ve kanaviçemi de götüreyim

ee güzelim bende zaten paylaşım var demedimkii bundan sonra o güzel paylaşımları biz yapalım topiğimizi canlı tutalım dedim sende bundan sonra bakarsın kimle neyi paylaşacağınaaaa.s

yazıpda cevap alamayınca üzüldüm... kimsenin umru bile olmadı... tek cevap yazan sendin.. sitemim sana değildi.. yanlış anlaşılmasını istemem... arkadaş soru sormuş bursayla ilgili ama sadece sevvalcik cevap yazmış.. arada bir sürü mesaj yazılmış ama kimsenin verdiği cevap yok... paylaşım bu olmamalı... birbirimizin derdini dinlemeli, yardımcı olmalıyız... sevinçlerini dinlemeli alkışlamalıyız... inşallah ben bursa için herşeye varım....

bende birbirimiz tanıdıkça paylaşımın çoğalacağına inanıyorummm

tamam canım. ben inşallah izin alabilirsem 19 mayısta geleceğim. 16-19 mayıs yani. yanımda sarmaları ve kanaviçemi de götüreyim

tamam canım bende yarın geleceksin zannettim.. yanlış anlamışım demek... ben bir araştırayım birkaç adres veririm sana... sende aklına yatarsa verirsin piko için... özelden mesaj yazarsın gelmeden önce hatırlatmak için...

anladım canım bende zaten ondan yanayımm biz burda çok güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum şöyle söyliyeyim sana canım biz 4 arkadaş başka bir sitede yazışıyorduk ve öyel güzel bir dostluğumuz varki şuanda tam 3 sendeir beraberiz ve ailecekde görüştük allah bozmasın çok güzel bir arkadaşlığımız var birgün birbrimizi görmesek merak ediyoruz eksikliğini hissediyoruz herşeyimizi biliyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz ki hepimizde farklı şehirlerdeyiz buna rağmen yanii
işallah burda öyle dostluklar kazamnmak dileğimm canımm :1hug:

kızlar 9yada 10 mayısta bursa uluşması var gelmek isterseniz bende gelebilirsem tanışabiliriz ordaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…