anladım canım bende zaten ondan yanayımm biz burda çok güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum şöyle söyliyeyim sana canım biz 4 arkadaş başka bir sitede yazışıyorduk ve öyel güzel bir dostluğumuz varki şuanda tam 3 sendeir beraberiz ve ailecekde görüştük allah bozmasın çok güzel bir arkadaşlığımız var birgün birbrimizi görmesek merak ediyoruz eksikliğini hissediyoruz herşeyimizi biliyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz ki hepimizde farklı şehirlerdeyiz buna rağmen yanii
işallah burda öyle dostluklar kazamnmak dileğimm canımm :1hug:
kızlar 9yada 10 mayısta bursa uluşması var gelmek isterseniz bende gelebilirsem tanışabiliriz ordaa
inşallah canım... netteki dostluklar karşılıksızoluyor... çıkar ilişkisi olmadığı için daha güzel oluyor.. katılıyorum canım saana.. inşallah bursa topiğide güzel paylaşımlarla birlikte uzun zaman görüşürüz...
adınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadınlar Kulübü Giriş > Duyduk duymadık demeyin ! > Buluşma Haberleri & Aktiviteler
haydi ßursaaaa buluşmaya ....
konusuna gel ordan okuyup takip edebilirsin buluşmanın ayrıntılarını
slm kızlar iki gündür topiğe uğrayamadım yeni arkadaşlar hoşgeldiniza.s. dün ben ablamla kaplıcaya gittim oooh sefam olsun çok güzeldi sizler gidiyomusunuz hiç bugünde beşevlerde giyim pazarı varmış oraya gittim güzel güzel ciciler aldım şimdi eve geldim toprağı uyuttum yemek hazırlıyorum kaydirigubbakcemile3
slm kızlar iki gündür topiğe uğrayamadım yeni arkadaşlar hoşgeldiniza.s. dün ben ablamla kaplıcaya gittim oooh sefam olsun çok güzeldi sizler gidiyomusunuz hiç bugünde beşevlerde giyim pazarı varmış oraya gittim güzel güzel ciciler aldım şimdi eve geldim toprağı uyuttum yemek hazırlıyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr a.s
MERHABA CANIM HOSGELDİN ...nasılsın...sende gelsene bursa bulusmamıza
sağol canım iyim sen nasılsına.s
ya okudum buluşacağınızı ama cumartesi bulaşacaksınız heralde en son öyleydi ben cumartesi çalışıyorum akşama kadarr işallah bidahi sefere:1hug:
cumartesimiymiş..ay bi pazar diyolar bir cumartesii bende anlamdımkiisenağlama
saglık olsun canım ibdahaki sefere görüşmek üzere ozamn..ama aklında olsun cok eylenceli geciyorr..:sm_cool:
ya bende tam kararı bilmiyorum en son okuduğumda cumartesi diyolardı a.s
peki napıyosunuz nerde buluşuyosunuz çocuklar falan oluyomuu :1hug:
sağol canım hoşbulduka.s
ne güzel bizi de annem götürürdü küçükken bizi hamamlara ama evlendikten sonra hiç gitmedimm bu aralar bende gitmeyi düşünüyorumm aslında arada sırada insan gitmesi lazım gitmiyoruz işteeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?