Günaydııın :) nasılsın?
günaydın hanımlar
günaydın canım yok yok buralardayım biraz işim vardı masamda değildim a.s sağol canım iyiym sen nasılsın
günaydınnnnnn hoşgeldinnnn nbra.s
günaydın bursalılarrr hepinizi öpüyorumm
yok şekerim benimki ikiye bile zor razı oldu
3-4 zaten aklından bile geçirmezz
günaydın tatlım nasılsın hayatım,bende öptüm ŞenizŞenizŞeniz
günaydın canım iyiim sağol sen nasılsın?
günaydın canımcım nasılsın?
ben geldiğimde kaçtın zannettim canım.neyse burdamışsın.bende tam mesaj yazıyodum kayınvalidem ve eltim geldi onlar oturuyo benim aklım burda :roflol::roflol:
günaydın tatlım nasılsın hayatım,bende öptüm ŞenizŞenizŞeniz
sizde çocuklardan dertlisiniz benim gibi.valla avatarımı bile değiştirdim anlayın halimi diye
çok üzüyolar bizi ama bi gülüşleri dünyaya değişilmez yinede :))))))))))))
sizde çocuklardan dertlisiniz benim gibi.valla avatarımı bile değiştirdim anlayın halimi diye
çok üzüyolar bizi ama bi gülüşleri dünyaya değişilmez yinede :))))))))))))
dertsiz olmak mümkünmü benimde bu aralar durumum senin gibi
büyük büyüdüm havasında kendini kral ilan ediyo
küçük ben küçüğüm zaten kral benim diyo
baba zaten evin kralı benim başka kral yok diyo
banada saray soytarılığı kalıyo
ayyy valla oğluşumsuz bir anı düşünemiyorum akşama kadar zaten çok özlüyorumm yani hep hasret çekiyorummmm ama bizimkinde de bir çene varki sormayın kafamçokkarıştı hele akşamalrı eve gittiğimizde e çocuk bütüngün bizi görmediği için haliyle hiç susumuyorr durmadan bişeyler analtıyorr:asigim::asigim:
biz dede tam tersi bana kalsa ben istemiyorum ikiniciyi de ama eşim tek çocuk büyüdüğü için zorluğunu iyi biliyor o yüzden de kardeşsiz kalmasını istemiyor ondan yani o da doğur doğurabilidğin kadar diyooooooo:roflol::roflol::roflol:
kübrabetülüm yavrum
kocaman öpücük yolluyorum dikkaldırımdan yeşilovaya doğru
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yaşı gereği olabilir çok konuşması
benim küçük kızım şu an tam 3 buçuk yaşında ve durmadan konuşuşyo soru soruyo
ayyy bu öpücüklerde yeşilovadaki bütün arkadaşlardan sana ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
evet canım çocuk büyütmek çok zor ama onlarsızda hayat anlamsız gibi geliyo.
canım bencede eşin haklı kardeş sevgisini kavgasını bilmesi lazım bi çocuğun
canım oğlun var galiba kaç yaşında?
ayyy bu öpücüklerde yeşilovadaki bütün arkadaşlardan sana ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
sizden ayrılmak zor geliyo ama çıkmam lazım sırameşeler tarafına güne gidicem.oğlu askere gidiyo bugün.belkide bu saatlerde gitmiştir belkide.hem allah kavuştursuna gitcez.
sizden ayrılmak zor geliyo ama çıkmam lazım sırameşeler tarafına güne gidicem.oğlu askere gidiyo bugün.belkide bu saatlerde gitmiştir belkide.hem allah kavuştursuna gitcez.
canım oğlum beş yaşında :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?