Bursa///16

Günaydııın :) nasılsın?

günaydın canım iyiim sağol sen nasılsın?

günaydın hanımlar

günaydın canımcım nasılsın?

günaydın canım yok yok buralardayım biraz işim vardı masamda değildim a.s sağol canım iyiym sen nasılsın

günaydınnnnnn hoşgeldinnnn nbra.s

ben geldiğimde kaçtın zannettim canım.neyse burdamışsın.bende tam mesaj yazıyodum kayınvalidem ve eltim geldi onlar oturuyo benim aklım burda :roflol::roflol:

günaydın bursalılarrr hepinizi öpüyorumm

günaydın tatlım nasılsın hayatım,bende öptüm ŞenizŞenizŞeniz

öle yyaaaa onlarsız hayatın tadı olmaz düşünüyorumda kızım yokken napıyomuşum neyle uğraşıyomuşum boşmuş hayatım

yok şekerim benimki ikiye bile zor razı oldu
3-4 zaten aklından bile geçirmezz

biz dede tam tersi bana kalsa ben istemiyorum ikiniciyi de ama eşim tek çocuk büyüdüğü için zorluğunu iyi biliyor o yüzden de kardeşsiz kalmasını istemiyor ondan yani o da doğur doğurabilidğin kadar diyooooooo:roflol::roflol::roflol:

sizde çocuklardan dertlisiniz benim gibi.valla avatarımı bile değiştirdim anlayın halimi diye
çok üzüyolar bizi ama bi gülüşleri dünyaya değişilmez yinede :))))))))))))

yok canım yok kaçarmıyım hiç ama işim çıkıyo o yüzden ayrılmak zorunda kalıyorum yerimden a.s

sizde çocuklardan dertlisiniz benim gibi.valla avatarımı bile değiştirdim anlayın halimi diye

dertsiz olmak mümkünmü benimde bu aralar durumum senin gibi
büyük büyüdüm havasında kendini kral ilan ediyo
küçük ben küçüğüm zaten kral benim diyo
baba zaten evin kralı benim başka kral yok diyo
banada saray soytarılığı kalıyo

ayyy valla oğluşumsuz bir anı düşünemiyorum akşama kadar zaten çok özlüyorumm yani hep hasret çekiyorummmm ama bizimkinde de bir çene varki sormayın kafamçokkarıştı hele akşamalrı eve gittiğimizde e çocuk bütüngün bizi görmediği için haliyle hiç susumuyorr durmadan bişeyler analtıyorr:asigim::asigim:

zaten olan hep bize oluyooooo arada kaynayıp gidiyoruzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

yaşı gereği olabilir çok konuşması
benim küçük kızım şu an tam 3 buçuk yaşında ve durmadan konuşuşyo soru soruyo

evet canım çocuk büyütmek çok zor ama onlarsızda hayat anlamsız gibi geliyo.
canım bencede eşin haklı kardeş sevgisini kavgasını bilmesi lazım bi çocuğun
canım oğlun var galiba kaç yaşında?

kübrabetülüm yavrum
kocaman öpücük yolluyorum dikkaldırımdan yeşilovaya doğru
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayyy bu öpücüklerde yeşilovadaki bütün arkadaşlardan sana ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

yaşı gereği olabilir çok konuşması
benim küçük kızım şu an tam 3 buçuk yaşında ve durmadan konuşuşyo soru soruyo

tabikii yaşı gereği hayatım şuan da onalrın tam öğrenme çağları o yüzden çok normal yanii a.s desene sen de bir geveze cimcime var :ecrin_bebek:

sizden ayrılmak zor geliyo ama çıkmam lazım sırameşeler tarafına güne gidicem.oğlu askere gidiyo bugün.belkide bu saatlerde gitmiştir belkide.hem allah kavuştursuna gitcez.

canım oğlum beş yaşında :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…