Bursa///16

iyi akşamlar kimseler yok nerdesiniz arkadeşler.
ben gezmeye gittim ya,yolda da burdaki bazı arkadaşlarımın resmini görmüştüm herkezin yüzüne bakar oldum acaba k k dan kimseyi görürmüyüm diye.

selamlar nasılsınız bakalım ben iş güç derken zaman kalmıyor nete girmeye girsemde biraz durup çıkıyorum

hadi yatın canlarım benim uykum geldi siz burdasınız diye bende yatamıyorum.yoksa aklım burda kalcak:roflol::roflol:

hb. canım iyiyim çok şükür sen nasılsın

aah ah benimde kızım olsa bende gelirim topiginize valla:)):ecrin_bebek:

bende iyiim canım sağol,
çocuk konusunda rahat olmaya çalış streste etkiliyomuş sen bunları biliyosundur.benim çok arkadaşım var çocuk çocuk yanıyolardı rabbim 1. yi verdi hemen ardından 2. yi de verdi.şimdi çocuklardan başlarını kaldıramıyolar.inş olcak canım dua et vede stres yapma kendine.:teselli::teselli:
melek kız anneleri topiğine biz erkek annelerinide çocuğu olmayan anneleride alıyoruz canım.ordaki arkadaşlar da çok cana yakın.bekleriz:1hug:

sagol canım
işte insanın elinde degilki stres yapmamak
keşke becerebilsem
hayırlısıyla olur inşallah
iyi geceler bennde uyucam şimdi pc başında:)

iyi geceler hemşerilerim,
rufeyde senin dediğin gibi şimdi ps başında uyuyp kalcaz.hadi yatalım artıkmirmirmirmir
allah rahatlık versin.inş sabah görüşürüz:1hug::1hug:

kapanışı ben yapmışım açılışta benden olsun
günaydın bursamin güzel ve özel hatunları
hepinize hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…