günaydın hayatım iyi olmaya çalışıyorum sen nasıl??
sevval sen neden buraya gelipte cevap yazmadan gidiyon bakiiimmklava: klava:
hanımlar buluşma yerini bulamıyorum nereye karar verdiniz linkini yazarmısınız
oklava yemeden bi merhaba diyim
merhaba yeşil bursanın güzel hatunlarıı delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve benim için razı olduğun şeyi bana sevdir; üzerime indirdiğin (musibet)i bana kolaylaştır; geçmişteki pisliklerimden beni temizle; eski kötülüklerimin üzerimdeki izlerini sil; sağlığın tatlılığını bana göster; selametin serinliğini bana tattır ve hastalığımdan çıkışımı affına, düşüşümden kalkışımı bağışlamana, üzüntümden kurtuluşumu sevincine, bu zorluğu aşmamı genişliğe yönelik kıl.hak etmesemde içimdeki isteklerimi bana kolaylaştır . Hiç kuşkusuz sen, karşılıksız iyilik yapan, hakketmeden nimet veren, çok bağışta bulunan, büyüklük ve yücelik sahibi kerimsin.
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle, israfa ve ihtiyaçtan fazla tüketime karşı beni koru; gideri gelire göre ayarlamayı bana öğret; lütfunla beni savurganlıktan koru; rızkımı helal yollardan ver; harcamamı iyilik kapılarına yönelt; gu-rur ve kibir getirecek, zulme sürükleyecek, taşkınlığa sebep olacak malı benden al.
tüm bursalıların cuması mübarek olsunnnn
haticem cevap yazamadım tel çaldı onunla görüşüyodummm
hoşbulduk efenim
iyiyim teşekkürler sizlerr
hoşbulduk efenim
iyiyim teşekkürler sizlerr
hafta içiymiş yaaa ben gelemiyorum siz iyi eğlenirsiniz inşallaah
ayy canım yaa gurbetlik çekiyosun yani sen vallahi insanın memelketi gibisi yok değilmi canımmsenağlama
günaydın nerdesiniz hanımlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?