Bursa///16

hanımlar buluşma yerini bulamıyorum nereye karar verdiniz linkini yazarmısınız

işi vardır belki şimcik yazar
Bu ara her müge anlıyı iziliyo öğleye kadar yatan halam bile sabah çocukları gönderdikten sonra yatamıyorum bu program yüzünden diyo bişiler anlattılar bi kadın çocuğunu mu öldürmü ne??
ne oldu çıktımı meydana

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve benim için razı olduğun şeyi bana sevdir; üzerime indirdiğin (musibet)i bana kolaylaştır; geçmişteki pisliklerimden beni temizle; eski kötülüklerimin üzerimdeki izlerini sil; sağlığın tatlılığını bana göster; selametin serinliğini bana tattır ve hastalığımdan çıkışımı affına, düşüşümden kalkışımı bağışlamana, üzüntümden kurtuluşumu sevincine, bu zorluğu aşmamı genişliğe yönelik kıl.hak etmesemde içimdeki isteklerimi bana kolaylaştır . Hiç kuşkusuz sen, karşılıksız iyilik yapan, hakketmeden nimet veren, çok bağışta bulunan, büyüklük ve yücelik sahibi kerimsin.

Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle, israfa ve ihtiyaçtan fazla tüketime karşı beni koru; gideri gelire göre ayarlamayı bana öğret; lütfunla beni savurganlıktan koru; rızkımı helal yollardan ver; harcamamı iyilik kapılarına yönelt; gu-rur ve kibir getirecek, zulme sürükleyecek, taşkınlığa sebep olacak malı benden al.

tüm bursalıların cuması mübarek olsunnnn

haticem cevap yazamadım tel çaldı onunla görüşüyodummm

hanımlar buluşma yerini bulamıyorum nereye karar verdiniz linkini yazarmısınız

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...rsalilar-toplanin-toplanin-bulusuyoruz-5.html
inş becermişimdir burdan bakabilirsin

oklava yemeden bi merhaba diyim
merhaba yeşil bursanın güzel hatunlarıı delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hoşgeldin canım bak ne kadar misafirperver bir topiğiz,
merhaba canım hoşgeldin nasılsın?

hayırlı cumalar hayatım,paylaşımın için sağola.s.
tmm affettim canımsırnaşık şeysırnaşık şey:1hug::1hug:

SELAM KIZLARRRRRRRRRR
ooo kaynatmışsınız sabahtan beriiiiiiiiii bakıyorummm ben daha yeni oturabildim pc başınaaaahihoyyythihoyyyt

Canım bursamm senden yine ayrıldımm.gurbette olmak çok zor be yaa..Bursam 1 ay kaldım ama doyamadım sanamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…