Bursa///16

evet canım gurbetlik hasreti çok fena bastırdı bu aralar her zamanda gelip gidemiyorum iş güç çocuk derken burda sizi görünce imrenmedim desem yalan olur senağlama

EVET CANIM YAA YAKIN YER DEĞİLKİ İSTEDİĞİN ZAMAN GELESİN HELEKİ BİRDE ENGELLERİN VARSA AMA ÜZÜLME GELRİSİN BURAYA AZ DA OLSA BURSA ÖZLEMİNİ AZALTMAYA ÇALIŞIRIZ CANIMMMMM:1hug:

Canım bursamm senden yine ayrıldımm.gurbette olmak çok zor be yaa..Bursam 1 ay kaldım ama doyamadım sanamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben:a015:

SELAM CANIMM OF SENDE GURBETTESİN DEMEK AMA GELMİŞSİN GİTMİŞSİN EN AZINDAN HASRET GİDERMİŞİSN GÜZEL BURSAMIZLAAAAAAAa.sa.s

günaydın bursam hepinize güzel hafta sonları diliyorum

bir bursalı daha buyrunnnnnnnnn

aramıza hoşgeldin canım nasılsın?

günaydın nerdesiniz hanımlarrr

günaydın burdayımda kızım uyandı ps yi kaptırdım kızıma anca aldım elinden

Canım bursamm senden yine ayrıldımm.gurbette olmak çok zor be yaa..Bursam 1 ay kaldım ama doyamadım sanamafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben:a015:

ayyy bi gurbetçi daha,ben ayrılmadım bursamdan ama eminimki çok zordur.ne yapalım bizimle hasret gidermeye çalış.

HOŞGELDİNNNNN hihoyyyt

karamuk günaydın nasılsın canım

Allahaö şükür gidip gelebiliyorum yinede:asigim:
Off offf uludağda olmak vardı şimdiiidelikafadulden

evet canım ona da şükür birde böyle gurbette olup da gelemeyenler var a.s
bursamıszın heryerinin ayrı bir güzelliği var değilmi amaaaaaa:asigim:

günaydın canımm Şeniz
iyiyim sağol sen nasılsınna.s

benim kızlar uyandı kahvaltı yapalım sonra uğrarım.
gerçi betüle söz verdim bugün bilgisayarda oturabilirsin diye.ondan arta kalan zamanlarda uğramaya çalışcam.

günaydın bursammmmmmmmmm
herkes burdamı sabah içtiması yapacam az sonra
gelmeyene ceza kesicemm

gelende bu kırmızı gülleri yolluyorumm

günaydın bursammmmmmmmmm
herkes burdamı sabah içtiması yapacam az sonra
gelmeyene ceza kesicemm

gelende bu kırmızı gülleri yolluyorumm

günaydın canıımmmmmmmmmmma.s.
ay ben burdayımmmmmmmmmm hihoyyyt yırttık cezadan yani böyleceeeeeeealkisalkisalkis :teytey:
nbr nasılsınna.s

günaydın canıımmmmmmmmmmma.s.
ay ben burdayımmmmmmmmmm hihoyyyt yırttık cezadan yani böyleceeeeeeealkisalkisalkis :teytey:
nbr nasılsınna.s

iyiyim şekerim çok işim var aslında ama kk kolik olduğum için kopamıyorum pc den
sen nasılsınnn

sen yırttın cezadan al sana ödülünü peşin vereyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…