Bursa///16

sağol allah razı olsun canım,çok şükür iyi yalnız çok huysuz oldu hastalığından sonra.
zaten hem normal çokcuk doktorunda hemde nöroloji doktorunda kontrol altındayız.
anneciğinde çok geçmiş olsun şimdi nasıl?
kuzununda yeni dişleri hayırlı olsun.dişler çıkarkende çok huysuz oluyolar.

günaydınnopuyorumnanaktan

günaydın nasılsın canım :1hug:

canım günaydın
valla vakit buldukça uğruyorum ama karşılaşamıyoruz ki bitürlü
hiç burası terkedilirmi opuyorumnanaktan

günaydın tatlım nasılsın?
evet karşılaşıp iki muhabbet edemedik.neler yapıyosun?
ben bi yandan süpürüp bi yandan k k da dolaşıyorum.ne kadar marifetliyim demi:)))

ben bi yandan süpürüp bi yandan k k da dolaşıyorum.ne kadar marifetliyim demi:)))

merhabalar

nasil ouyo süpürüp kkya takilmak? banada ögret ben buraya takilinca daha birsey yapamiyom

merhabalar

nasil ouyo süpürüp kkya takilmak? banada ögret ben buraya takilinca daha birsey yapamiyom

bak canım iki konu okuyup yazıyosun,gidip bi odayı süpürüyosun.
arada bide çocuğa laf anlatıp istediklerini yapmaya çalışıyosun.
üstüne üstlük şimdi tel geldi arkadaşım gelcekmiş.ben en iyisi kaçayım bukadarını bünyem kaldırmaz

maşallah arkadaşıma maşallah
ben süpüreyim derken unutuyorum KKyı valla
sağolsun iroşumda bırakmıyo .görmesn beni KKda hemen gağırıyo anne genemi kadınlar kulübünü açtınyaaaaaaa

bide fırça yiyorum anlıcan benim kızdan

günaydın kızlar hayırlı cumalar
ALLAHım bugünün hatrına cümlemize iyilikler versin:Saruboceq:

herkeze hayirli cumalarrr

bir sorum olacak ramaznda bursada ne gibi etkinlikler var nasil bir ramazan geciyor?

sevgilerrr

meryemcim ben fazla etkinliklere katılamıyorum kelebeklikuzunun da dediği gibi ulucaminin orda olduğunu biliyorum bende.karagöz-hacivat semazen gösterileri falan oluyo

bak bu linkte geçen sene bursa da yapılan etkinlikler var BURSA'DA RAMAZAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…