Bursa///16

ayy canım geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin her ateşlendiğinde tedirgin oluyon dimi
seninde cuman mübarek olsun

ayy canım geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin her ateşlendiğinde tedirgin oluyon dimi
seninde cuman mübarek olsun

amin canım sağol allah razı olsun,evet yine hastalanacak diye çok korkuyorum.sadece ben değil eşimde aynı şekilde.aslında hem çocuk doktoru hemde nöroloji doktorunda kontrol altındayız ama yinede insan kendini kontrol edemiyo işte.
sen nasılsın senin kuzuların nasıl öptüm sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tekrar geçmiş olsun kübra Allah korusun havale filan geçirmesin inşallah
bende bugün dr gitim yumurta takibi yaptırıyorum pazartesi yine gidicem

sağol canım amin inş bi daha geçirmez:Saruboceq:
canım rabbim gönlünüze göre versin inş.burdan hayırlı haberleri verirsin bize :1hug:

kızlar selamlarrrr..
kübra betülcüm çok geçmiş olsun canımm işallah birdaha tekrarlamaz ateşi ay insan gerçekten çok korkuyo ateşlenmelerinden allah yavrularımızı korusun :Saruboceq:

kızlar selamlarrrr..
kübra betülcüm çok geçmiş olsun canımm işallah birdaha tekrarlamaz ateşi ay insan gerçekten çok korkuyo ateşlenmelerinden allah yavrularımızı korusun :Saruboceq:

sağol canım amin rabbim kimseye yaşatmasın
sen nasılsın neler yapıyosun bu sıcakta

ay napıyım ya valla geberiyozruz işyerinde sıcaktan çok zor oluyooo bide bu aralar bi yoğunluk var akşama kadar helak oluyoruz yanii

allah kolaylık versin biz evdeyken bile bunalıyoruz
eşim gelir birazdan ben kaçıyorum,kendinize iyi bakın.
akşama maça gitcek (oynamaya) belki gelirim yine

çocuklar hasta olmadan büyümüyolar işte ALLAHım dermansız dert vermesin yakında bi akrabam doğum yaptı bebek kalp hastası doğdu çok üzülüyo :sinifsinif::sinifsinif:
bense onu gördükçe şükrediyorum çocuklarımın ağır hastalıkları olmadı çok şükür:Saruboceq::Saruboceq:
sizede bunla geçmiş olsun inşallah çocuk hastlığı çok zor çocukla beraber anne babada perişan oluyo

canım inşallah seninde yakın zamanda müjdeli haberini alırıza.s.a.s.

günaydın bursam hepinize hayırlı hafta sonları olsun inş.
kızım bugün daha iyi çok şükür birlikte anneme gitcez bugün,akşamada kına var yakın akrabamızın kemerçeşmede oraya gitcez.yarında gelin alma düğün derken hafta sonumuz düğünle geçecek kısmetse.
sizler nasılsınız öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlısıyla sizde atlatırsınız inşallah düğününüzü
ne kadar faal birisin KübraBetül ALLAH kolaylık versin
görümce oluncada ayrı bi havası oluyo insanın canııııııııımmkaydirigubbakcemile5

Amin canım hayırlısıyla bi atlatalımda.
canım kalabalık olduğumuz için bizde hareket hiç eksik olmuyo.illa ya biri geliyo ya biz gidiyoruz.kaydirigubbakcemile
sen görümcesin galiba havasını bildiğine göreyerimseniben

ben gidiyorum kızlar,bugün giremem bi daha.hepinize iyi hafta sonları diliyorum öpüldünüz:))))))))))))))

iyi pazarlar,hafta sonu ya herkez bi yerlere kaçtı galiba
biz akşam kınadaydık saat 3 tü eve geldiğimizde,bugünde sabahtan sünnete gittik,birazdanda gelin almaya gidecez.yaz geldi ya hiç düğünsüz haftamız yok.
hepinize iyi pazarlar yarın görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…