günaydın en son ben gelmişim benden sonra uğrayan olmamış topiğe nerelerdesiniz
bursam cumanız mübarek olsun
akşam küçük kızım ateşlendi şurupla duşla düştü ateşi geceyi rahat geçirdi ama sabah yine ateşlendi.şurubunu verdim şimdi daha iyi.saat 11'e randevu aldım doktoruna götürcem bugün.
ayy canım geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin her ateşlendiğinde tedirgin oluyon dimi
seninde cuman mübarek olsun
tekrar geçmiş olsun kübra Allah korusun havale filan geçirmesin inşallah
bende bugün dr gitim yumurta takibi yaptırıyorum pazartesi yine gidicem
kızlar selamlarrrr..
kübra betülcüm çok geçmiş olsun canımm işallah birdaha tekrarlamaz ateşi ay insan gerçekten çok korkuyo ateşlenmelerinden allah yavrularımızı korusun :Saruboceq:
sağol canım amin rabbim kimseye yaşatmasın
sen nasılsın neler yapıyosun bu sıcakta
ay napıyım ya valla geberiyozruz işyerinde sıcaktan çok zor oluyooo bide bu aralar bi yoğunluk var akşama kadar helak oluyoruz yanii
çocuklar hasta olmadan büyümüyolar işte ALLAHım dermansız dert vermesin yakında bi akrabam doğum yaptı bebek kalp hastası doğdu çok üzülüyo :sinifsinif::sinifsinif:amin canım sağol allah razı olsun,evet yine hastalanacak diye çok korkuyorum.sadece ben değil eşimde aynı şekilde.aslında hem çocuk doktoru hemde nöroloji doktorunda kontrol altındayız ama yinede insan kendini kontrol edemiyo işte.
sen nasılsın senin kuzuların nasıl öptüm sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tekrar geçmiş olsun kübra Allah korusun havale filan geçirmesin inşallah
bende bugün dr gitim yumurta takibi yaptırıyorum pazartesi yine gidicem
hayırlısıyla sizde atlatırsınız inşallah düğününüzü
ne kadar faal birisin KübraBetül ALLAH kolaylık versin
görümce oluncada ayrı bi havası oluyo insanın canııııııııımmkaydirigubbakcemile5
slm kübra naber
kübra gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?