Bursa///16

balkonumda küçük kızımla akşam sefası yaoıyorum ayıptır söylemesi
yoğunluk iş yerindemi evdenmi
ne zamandır görmüyodum buralarda seni karamukcum

günaydınlar nasılsınız bursamın güzel hatunları
ben yoğunum bugün yine gitcem annemlere,bu hafta temizliğin bitmesi lazım.haftaya çeyiz serilecek.bundan sonra ben annemlerle ev arasında mekik dokurum artık.
en sonda kendi evimi temizlicem çok işim var çooook.

Allah kolaylık versin zor temizlik yapmak bitince güzel oluyor ama mis gibi :1hug:

iyi akşamlar ben geldim bayaa yorulmuşum.uzancam biraz ama size bakmadan edemedim
bi yatarsam bi daha kalkamam herhalde.

Allah kolaylık versin zor temizlik yapmak bitince güzel oluyor ama mis gibi :1hug:

sağol canım bi bitseydi hayırlısıyla.tek kız olunca her iş bana kalıyo yardımcım yok yani.annem rahatsız fazla bi iş yapamıyo.bugün gelinin katı bitti çeyize hazır.annemlerin katınıda temizledimmi rahatlıcam artık
sen neler yapıyosun arkadaşım öptüm seni kendine iyi bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkeze günaydın bugün daha gelen olmamış
ben saat 8-30 kalktım betül kursa gidiyo,komşunun kızıda sabah bize geldi onları doyurdum yolladım kurslarına.sonrada çamaşır serdim.daha yıkanacak çamaşırlarım size bi bakayım yine devam edicem işlerime.

selamlar nasılsınız

KubraBetul naber ya hiç konuşamıyoruz

selam canım ben kendi adıma iyiim,yalnız yorgunluk var üstümde,şu dğünü bi atlatsak ta bende rahatlasam artık
sen nasılsın canım,sen bi selam verip gidiyosun bi daha uğramıyon ama güzelim.
iş nasıl gidiyo devam ediyosun demi*

günaydın en son ben gelmişim benden sonra uğrayan olmamış topiğe nerelerdesiniz
bursam cumanız mübarek olsun
akşam küçük kızım ateşlendi şurupla duşla düştü ateşi geceyi rahat geçirdi ama sabah yine ateşlendi.şurubunu verdim şimdi daha iyi.saat 11'e randevu aldım doktoruna götürcem bugün.

günaydın kızlar hayırlı cumalar

geçmiş olsun kübra Allah şifa versin kızına

Allah işlerini rast getirsin inşallah

sanada hayırlı cumalar canım,sağol allah razı olsun
az önce geldik hastaneden önemli bi şeyi yokmuş kıübranın.yalnız ben ateşlendiği zaman tekrar havale geçirecek diye kortuğumuzu söyledim doktara.doktorda olası bi durumda kullanmamız için diazem fitil verdi.şimdi daha rahatladım(rabbim inş bi daha yaşatmasın)ama önlemimizi almak lazım.
sen nasılsın neler yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…