- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
günaydın hemşerilerim iyi pazarlar hepinize.:1hug:
akşam arkadaşın oğlunun sünnet düğünü vardı ordaydık,düğünden sonra arkadaşlarla toplandık,çocukları bırakıp önce divan lokantasında çorba içtik sonrada dağ yolunda çay içmeye gittik.
saat 3 buçuktu biz eve geldiğimizde.uzun zamandır böyle kaçamak yapmamıştık iyi geldi:teytey:
sorma canim ya ne zor su gurbet bide böyle gavurlar arasinda halini arz etsen anlamazlar kültür farkigünaydın kızlarrrr!!
saol meryem, ah be cnm sen de bnim gibi gurbetçi =))) Allah kavuştursun artık =))))
aşkooommm =) nolduuu evlat özlemi mi? ah beya ben daha hiç göremedim ya =) bak şükret haline =))
evde canı sıkılıyodu çocuğumun biraz eğlensin.hemde özleşiriz iyi oldu aslında
babannemizde öğrensin biraz çocuk bakmayı
senin yolculuk nezaman canım bursanın neresine gelcen
haklısın hemşom .her fırsatta şükrediyorum.ne çok evlat hasreti çeken var
seninde zamanın azalıyo doğum aralıkdamı olcak
kızzzz sen taaaaa ağrılarda nası bakcan o çocuğa varmı yardımcı olcak kimse
akşam arkadaşın oğlunun sünnet düğünü vardı ordaydık,düğünden sonra arkadaşlarla toplandık,çocukları bırakıp önce divan lokantasında çorba içtik sonrada dağ yolunda çay içmeye gittik.
saat 3 buçuktu biz eve geldiğimizde.uzun zamandır böyle kaçamak yapmamıştık iyi geldi:teytey:
slm ben geldim nasılsınız kızlar
yok tabi uludağıyla çekirgesiyle nilüfer setbaşı hürriyet hele o güzelim tarih kokan kapalı çarşısı aklıma geldikçe içim cız ederselam canım hoşgeldin nasılsın?
evet ya bursamız gibisi yok:lepi::lepi:
sagol şekerim çooooooooooooooook güzeldir bursamız
ben şahsen aşıgım bursaya:asigim::asigim:
selam ben varım hoşgeldin karamuk
nerelerdeydin nezamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?