Bursa///16

ohhhhhhhh ne güzel gündüzleri çok sıcak oluyor bende bayılırm gece gezmeye
iyi yapmışsın şekerim sefan olsun ohhhhhhh:sm_cool::sm_cool:

günaydın kızlarrrr!!

saol meryem, ah be cnm sen de bnim gibi gurbetçi =))) Allah kavuştursun artık =))))

aşkooommm =) nolduuu evlat özlemi mi? ah beya ben daha hiç göremedim ya =) bak şükret haline =))
sorma canim ya ne zor su gurbet bide böyle gavurlar arasinda halini arz etsen anlamazlar kültür farki

ben nilüfer altinsehire geliyorum evimiz ordayerimseniben

oh oh ne güzel tadini cikar sırnaşık şey

ooooooooohh ne iyi yapmışsınız arkadaşım
akşam bizde düğündeydik ama esin durmayınca dooooru eve geldik bizim akşam gezme şansımız yok şimdilik
birazdaha beklicez küçüğüm büyüsün diye

hanımlar bugün kışlık vişne koyuyodum buzluğa biyerde okudum kola şişesine vişneleri doldurup üzerinede iki üç kaşık şeker koyup kapağını kapatınca aylarca dayanıyomuş

duyan yada deneyen varmı aranızda bende denesemmi diye düşünüyorumda

selam canım hoşgeldin nasılsın?
evet ya bursamız gibisi yok:lepi::lepi:
yok tabi uludağıyla çekirgesiyle nilüfer setbaşı hürriyet hele o güzelim tarih kokan kapalı çarşısı aklıma geldikçe içim cız eder

sagol şekerim çooooooooooooooook güzeldir bursamız
ben şahsen aşıgım bursaya:asigim::asigim:

bursa yaşanılıcak şehir

günaydın hemşerilerim bugün tembellik yapıp uyumuşum az önce kalktım.kahvaltımızı yapalım uğrarım yine.kendinize iyi bakın

günaydın günaydın günaydın bursammmmmmmmmmm
bugün anneme gitcem kahvaltıya gidene kadar buralardayım.
hoş kimseler gelmiyo buraya bende kendi kendime konuşuyomuşum gibi hissediyorum ama neyyyysee

canımcım sen hep gel selamını ver
nedesen haklısın bitek sen terketmiyon buraları
vefalı arkadaşım
canlandıramadık ki şu topiki insanlar gelsin
bişeyler yapmak lazım ama ne????

meraba arkadaşımmmmmm
ayy çok heycanlandım topikde biriyle arşılaştım inanmıyorummmmmm

kaçma da biraz konuşalım
öğrenci yazmışsın hem evli hem öğrenci zormu
meslek ne olcak okul bitince
bebek ne zaman

İYİY AKŞAMLAR KIZLARRRRRRRRR KEYİFLER NASIL UZUN ZAMANDIR UĞRAYAMADIMMMMMMMMM İŞLERİM ÇOK YOĞUNDU ŞİMDİ Bİ BAKAYIM DEDĞİM HEMŞERİLERİM NAPIYOOOOOOOOOOOOOOLAR AMA KİMSECİKLER YOK GALİBAAAA:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…