Bursa///16

hb bebeğimizzzz

selam bursalılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en güzel haftanız bu hafta olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın bursanın gülleri nasılsınız?
çok şükür biz düğünü atlattık artık evdeyim ve dinleniyorum.eşimde izinde bu hafta güzel bi yorgunluk atarız artık

günaydın bursanın gülleri nasılsınız?
çok şükür biz düğünü atlattık artık evdeyim ve dinleniyorum.eşimde izinde bu hafta güzel bi yorgunluk atarız artık
günaydın
oooooo eşide evdeymiş ohhh ohh :)))) Hadi bakalım iyi dinlenmelerrr Öpüyorum seni

merhaba arkadaşlar,bende Bursadayım 3 aylık bir bebeğim var.Bursa da japon style elbis satan yer var mı?nette dolaşırken bikaç elbise beğendim,denemeden almak istemiyorum.artık elbiselerime sığamıyorummm (

günaydın
oooooo eşide evdeymiş ohhh ohh :)))) Hadi bakalım iyi dinlenmelerrr Öpüyorum seni

sağol canım,dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum :)))
eşimde izinde birlikte dinleniyoruz.bende seni öpüyorum kendine iyi bak cnm opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar ben döndüm tatilden... herkes iyi mi?

hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin?
ben kendi adıma iyiiim düğün telaşesini atlattık şimdi dinlenme moduna geçtik

merhaba arkadaşlar,bende Bursadayım 3 aylık bir bebeğim var.Bursa da japon style elbis satan yer var mı?nette dolaşırken bikaç elbise beğendim,denemeden almak istemiyorum.artık elbiselerime sığamıyorummm (

aramıza hoşgeldin canım a.s. yavrunu allah bağışlasın
canım elbise satan yer konusunda yardımcı olamıcam bi bilgim yok,ama bilgisi olan arkadaşlar olursa yardımcı olacaklardıryerimseniben

Çok saol canım tatil olurda güzel olmaz mı?
Sizinde düğün geçmiş allah bir yastıkta kocaksın kardeşini ve eşini...
Bu arada tekrar buluşma olacakmış anket yapmış ayça sizlerde katılın isterseniz. Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…