Bursa///16

slm ben geldim

şevvalcik nasılsın iyileştinmi daha önce sormuştum ama cevap alamadım tekrar geçmiş olsun

HOŞGELMİŞSİN FİLİZCİMMMMMMMMM
iyiyim tatlım artık allahıma şükürler olsunnnnnn
bugün arkadaşlarla köfteci yusufu ziyaretecokacimcoookcokacimcoook bile gittimmmmmm
sen nasılsın yavruşummmmmm

karamuk hoşgeldinnnnnnnnnn
hamdolsun ben iyyim sen nasılsınnnnnnnnn
yakışıklının resmide çok güzel çıkmış maşşallah
onaaaaaaa

karamuk hoşgeldinnnnnnnnnn
hamdolsun ben iyyim sen nasılsınnnnnnnnn
yakışıklının resmide çok güzel çıkmış maşşallah
onaaaaaaa

sağol teyzesi oğluşumun son fotolarından biri bizlerde iyiz çok şükür koşturmya devam iş ev ve çocuk arasında a.s

günaydın güzel bir gün hepimizin olsun
sudecim günaydın cnm nasılsın?

günaydın canım hadi çok şükür atlatmışsınız düğünü allah mesut etsin yeni evlileri oh sende artık şöyle bi güzelcene dinlenirsin canımmm

hayırlı olsunnnn
okullu olmanın tadına birazda siz varın bakalımmmmmm
zemuszemuszemuszemus

amin canmımm
valla şimdiden çok meraklı ama nasıl olcak bakalım ben ondan daha heyecanlıyım bütüngün nasıl yapcak alışabilecekmi diyee mafoldumben

günaydın bursalılarrrrrrrrrrr
günaydın betül sude nasılsınız bakalım

günaydın iyiim cnm sen nasılsın?:1hug:

günaydın hanımlarrrrrrrrr nasılsınızzzz hihoyyyt

günaydın hoşgeldin iyidir cnm seni sormalı opuyorumnanaktan

Günaydın kübra betülcüm iyiyim canım sen nasılsın dinlenmeye devam dimi
bende sana güzel bir gün diliyorum
öptüm

bende iyiim tatlım,evet güzelce dinleniyorum,eşimde izinde birlikte evde tatil yapıyoruz:))

sağol canım atlattık çok şükür kazasız,gürültüsüz,
patırtısız şimdi dilenme modundayız ailecek,
kızlar ben kaçıyorum şimdi biraz daha burda oyalanırsam betül geç kalcak kursa

amin canmımm
valla şimdiden çok meraklı ama nasıl olcak bakalım ben ondan daha heyecanlıyım bütüngün nasıl yapcak alışabilecekmi diyee mafoldumben

sen o konuda hiç merak etme biz yavrularımızı bebek zannediyoruz ama okulun daha ilk günü onlar yetişkin bi insan gibi öğretmenleriyle birlikte sınıflarına gidiveriyolarrrr
şahsen benimki öyle oldu ben napar ne eder derken bir baktım kızım büyümüş bir birey olmuş ve kendi sınıfına gidiyor hemde arkasına bile bakmamdannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…