sen o konuda hiç merak etme biz yavrularımızı bebek zannediyoruz ama okulun daha ilk günü onlar yetişkin bi insan gibi öğretmenleriyle birlikte sınıflarına gidiveriyolarrrr
şahsen benimki öyle oldu ben napar ne eder derken bir baktım kızım büyümüş bir birey olmuş ve kendi sınıfına gidiyor hemde arkasına bile bakmamdannnn
ay işallah öyle olur canımm ona belli etmiyorum gerçi bu halimi etkilememk için ama düşünmeden de edmiyorum gerçi çok şükür oğlum uyumlu bir çocuk ve derdini rahatlıkla anlatabilir işallah bi sorun yaşamayıza.s
hiç korkmana gerek yok zaten sende görüceksin gereksiz yere stres yaptığınıııı
işallah dediğin gibi gerekesiz bi strestir zaten ilk günlerde kendini belli etmeye başlar öyle böyle atlatıcaz işallah bu dönemide hayırlısı ile
günaydın sevcan buluşmamı varmış benim haberim yokkiiiiiiiiiiii(((((
Mrhaba kızlar herkes iyi mi? buluşmaya katılıyormusunuz?
maşallah oğluşuna :) üniverst yıllarınıda göstersin Allahım...
hadi yaaa yazmıştım aslında buraya canım ama görmedin sanırım. neyse bu cumartesi olacak muhtemelen. Saat 14 gibi kültürpark ta yine. Hadi yaaa herkes gelsin tanışalım işte hadiiii...:sm_cool:
çok isterdim ama canım malasef ben cumartesileri çalışıyorumm 5 e kadar işyerindeyimm size iyi eğlencelerr kaydirigubbakcemile2
kısmet değilmişbelki 5 ten sonra uğrarsın müsait olursan. :1rolleyes:
nerde olucaksınız kültürparkta pekii kaça kadar orda olacaksınız
henüz yer konusu kesin değil cnm ben sana özelden msj yazarım durumla ilgili. öpt.
tamam canım olurya belki uğrarsammm biliyim nerde olduğunuzu
ben geldim kızlar,buluşmaya mı gidiyosunuz?
merhaba kızlar bende yeni buldum bu topiği
merhaba kızlar bende yeni buldum bu topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?