KubrBetul naberr
iyidir canım ne olsun koşturmacayı atlattım sayılır artık.çok az kaldı.salı günüde kardeşimi askere yollıcaz hayırlısıyla
sen nasılsın,çalışmaya devam mı görüşemiyoruz hiç
var bi oğluşum cnmbende iyiim,şuan kafa dinliyorum,eşim kızları parka götürdü bende bu anın keyfini çıkarıyorum
sen evlisin galiba,çocuk varmı?
iyiyim ne olsun çalışmaya devam ama bu hafta izinliyim dinlenecemmmhihoyyyt
var bi oğluşum cnm
GÜNAYDINNNNNNN ben geldim muhabet almış başını gitmiş buluşmaya katılım azmış üzüldüm yaaa
haaa ayrıca
İYİKİ DOĞDUN KÜBRA BETÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GÜNAYDINNNNNNN ben geldim muhabet almış başını gitmiş buluşmaya katılım azmış üzüldüm yaaa
haaa ayrıca
İYİKİ DOĞDUN KÜBRA BETÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
az önce haber aldım kardeşim askerliğini kısa dönem ve de kütahyada yapacakmış :))yarın göndercez askere kısmetse
Bu arada Günaydın kübrabetül ve sevvalcik... opuyorumnanaktan
çok yakın canım Kütahya hem de kısa dönem çok şanslıymış kardeşin. Allah yolunu açık etsin. hayırlı teskereler...
Bu arada Günaydın kübrabetül ve sevvalcik... opuyorumnanaktan
hoşgeldin.... :) umarım tatilin güzel geçmiştir.
Eşimin memleketi güzeldi gezdim biraz ama kızım hava değişikliğinden hasta oldu dün gecede dörtçelikteydim saat 5 kadar çok ataşi var birazdan izin alıp gidicem inşallah iyileşir kuzumm
Eşimin memleketi güzeldi gezdim biraz ama kızım hava değişikliğinden hasta oldu dün gecede dörtçelikteydim saat 5 kadar çok ataşi var birazdan izin alıp gidicem inşallah iyileşir kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?