Bursa///16

iyiyim ne olsun çalışmaya devam ama bu hafta izinliyim dinlenecemmmhihoyyyt

GÜNAYDINNNNNNN ben geldim muhabet almış başını gitmiş buluşmaya katılım azmış üzüldüm yaaa
haaa ayrıca
ıYıKı DOĞDUN KÜBRA BETÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

az önce haber aldım kardeşim askerliğini kısa dönem ve de kütahyada yapacakmış :))yarın göndercez askere kısmetse

kübrabetüllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
iyiki dodun arkadaşımmmmmm

çok teşekkürler canıımmm :1hug:

çok yakın canım Kütahya hem de kısa dönem çok şanslıymış kardeşin. Allah yolunu açık etsin. hayırlı teskereler...

Bu arada Günaydın kübrabetül ve sevvalcik... opuyorumnanaktan

amin canım,kardeşim uzun dönem istiyodu hep ama biz kısa dönem olsun istiyoduk
formları doldururken uzun dönem komando olarak doldurmuş ama tersi çıktı.
hayırlısı olsun rabbim bütün mehmetçiklerimize kolaylık versin yardımcıları olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Eşimin memleketi güzeldi gezdim biraz ama kızım hava değişikliğinden hasta oldu dün gecede dörtçelikteydim saat 5 kadar çok ataşi var birazdan izin alıp gidicem inşallah iyileşir kuzumm

hadi yaa çok geçmiş olsun cnm üzüldüm.. genelde çocuklar tatilde hep hastalanırlar zaten..bunundan gelmiştir seninde...

slmlar nasılsınız bakalım izinliyim 1 hafta bugünde alışık olduğum için erkenden kalktım temizlik yaptım işim şimdi bitti dinleniyorum siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…