Bursa///16

sağol canım benim şimdi iyi kızım hastanede karşılaştık mı acaba
ya kk bize tişört falan bastırsa birbirimizi görünce tanısak yaaaa :)) :dance:sırnaşık şey
evden çıkarken yakamıza beyaz karanfil takalım olmazmıa.s.

sude2008 ve askhom çok geçmiş olsun kızlar iyilerdir işallah şimdi kuzuzcuklar :1hug:
bu hafta sonu bizimde sıkıntılıydı benimde oğluşum rahatsızdı kulak iltihabı başlangıcı ve boğazalrı 3 gün ateşle boğuştukk ama çok şükür şuanda iyi :1hug:[/QUOTE]

canım sizede geçmiş olsun çocuklar hasta olunca evin tadı tuzu kaçıyo
tatildende bişey anlamadık yani bizde

günaydın hanımlar gelen olmamamış daha
Nerdesiniz bursa nın hatuşları uyanın hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

altınovada balıklı tarafları senin nerde

selam canım
biliyomusun balıklı benim mahallem annemler orda oturuyolardı bu günlerde taşınıyolar gerçi ama
balıklıdan yalova yoluna gelin geldim balıklı deyince memleketimi özledim birden:çok üzgünüm:

selam sana da canımm:1hug:

ama olsun yinede mahalleye uzak değilisn canımm üzülmeeee ya başka memelektte olsaydınn:gitme:
ben aslında başaranda ototuryom işyerim altınovada

merhaba kızlar herkes iyimi? bu gün işe gidemedim jimere e gittim rahim ağzı yarası dondurmak için. neyseki dondurttum bitti :)... Karamuk bende yeşilovadayım ama görüşemedik bi türlü kübrabetülde çok yakın bana.. Umarım birgün tanışma imkanımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…