Bursa///16

Eşimin memleketi güzeldi gezdim biraz ama kızım hava değişikliğinden hasta oldu dün gecede dörtçelikteydim saat 5 kadar çok ataşi var birazdan izin alıp gidicem inşallah iyileşir kuzumm

canım geçmiş olsun yavrun çabuk iyileşir inşallah
bende dün gece dörtçelik hastanesindeydim biz karın ağrısıyla gittik bizede bağırsak enfeksiyonu dedi havalar çok sıcak olduğunda bu tür enfeksiyonlar artıyomuş duyduğuma göre

sağol canım benim şimdi iyi kızım hastanede karşılaştık mı acaba
ya kk bize tişört falan bastırsa birbirimizi görünce tanısak yaaaa :)) :dance:sırnaşık şey

geçmiş olsun canım,bu ara bağırsak enfeksiyonu baya arttı gibi.allah şifa versin cnm

Şenizgünaydın bursamınnnnnnn güzel hanımalrıııııııııııııı

günaydın canım nasılsın?

sağol canım benim şimdi iyi kızım hastanede karşılaştık mı acaba
ya kk bize tişört falan bastırsa birbirimizi görünce tanısak yaaaa :)) :dance:sırnaşık şey

sudecim kızının iyi olmasına sevindim,onlar hasta oldumu evin neşesi kalmıyo.
ya bende çarşıda,pazarda insanların yüzlerine bakıp acaba k k ya üyemidir diye düşünmeden edemiyorum.

sağol kübra betülcüm iyim sen nasılsın

sude2008 ve askhom çok geçmiş olsun kızlar iyilerdir işallah şimdi kuzuzcuklar :1hug:
bu hafta sonu bizimde sıkıntılıydı benimde oğluşum rahatsızdı kulak iltihabı başlangıcı ve boğazalrı 3 gün ateşle boğuştukk ama çok şükür şuanda iyi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…