- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
hadi yaa çok geçmiş olsun cnmüzüldüm.. genelde çocuklar tatilde hep hastalanırlar zaten..bunundan gelmiştir seninde...[
valla burnumdan geldi sürekli mızmızlandı gece 2 gece ateşlendi valla gittiğime gideceğim pişman oldum
çok geçmiş olsun meleğine,inş şimdi daha iyidir:teselli:
Eşimin memleketi güzeldi gezdim biraz ama kızım hava değişikliğinden hasta oldu dün gecede dörtçelikteydim saat 5 kadar çok ataşi var birazdan izin alıp gidicem inşallah iyileşir kuzumm
sağol canım şu fatura işlkerini bi ayarlıyam çıkıcam bakalım annem ılık duş aldırmış ama hala ateşli dedi
bu arada doğum günün kutlu olsunnn
iltihap mı varmış.gece gitmişsiniz doktora.ne dedi doktor
yavrum benim kıyamam.inş çabuk iyileşir
İdrar yollarında iltahat varmış
Eşimin memleketi güzeldi gezdim biraz ama kızım hava değişikliğinden hasta oldu dün gecede dörtçelikteydim saat 5 kadar çok ataşi var birazdan izin alıp gidicem inşallah iyileşir kuzumm
canım geçmiş olsun yavrun çabuk iyileşir inşallah
bende dün gece dörtçelik hastanesindeydim biz karın ağrısıyla gittik bizede bağırsak enfeksiyonu dedi havalar çok sıcak olduğunda bu tür enfeksiyonlar artıyomuş duyduğuma göre
canım geçmiş olsun yavrun çabuk iyileşir inşallah
bende dün gece dörtçelik hastanesindeydim biz karın ağrısıyla gittik bizede bağırsak enfeksiyonu dedi havalar çok sıcak olduğunda bu tür enfeksiyonlar artıyomuş duyduğuma göre
Şenizgünaydın bursamınnnnnnn güzel hanımalrıııııııııııııı
sağol canım benim şimdi iyi kızım hastanede karşılaştık mı acaba
ya kk bize tişört falan bastırsa birbirimizi görünce tanısak yaaaa :)) :dance:sırnaşık şey
Sude-karamuk-ashkom hepinizin kuzucuklarına geçmiş olsun kızlar ...
Bursalı arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim
Bursalı veya Ulaşabilecek Durumda Olan Yardım Melekleri Acil Kana İhtiyaç Var - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
[/
Allah yardımcısı olsun umarım kan verecek birileri bulunmuştur
Allah yardımcısı olsun umarım kan verecek birileri bulunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?