Bursa///16

günaydın hanımlar eşimi işe yolladım,birazdan kızımı kaldırcam bu arada size bi günaydın demek istedim
(biraz geç oldu ama)kardelencim iyiim canım sen nasılsın?

günaydın kızlar ben iyiim sizler nasılsınız?
kızmı şimdi okula göndercem servis bekliyoruz

iyiyiz bizlerde canım çok şükür a.s koşturmaya devam işte evle iş arasında :hulya:
bende oğlanı hazırladım sabah çıktım sonra babaannesiyle servisi bekliyolardı a.s

iyiyiz bizlerde canım çok şükür a.s koşturmaya devam işte evle iş arasında :hulya:
bende oğlanı hazırladım sabah çıktım sonra babaannesiyle servisi bekliyolardı a.s

bizim bugün ilk günümüz,(ana okulu) aslında dün başladı okul ama,dün çok ağlayınca geri geldik.şimdi gitti ağlamıyodu,bakalım bugün nasıl geçecek
sana kolay gelsin canım

bizim bugün ilk günümüz,(ana okulu) aslında dün başladı okul ama,dün çok ağlayınca geri geldik.şimdi gitti ağlamıyodu,bakalım bugün nasıl geçecek
sana kolay gelsin canım

sağol canım:1hug:
bizmde anaokuluna başladı ilk gün ve ikinci günü hiçbirşey yoktu hiç ağlamdı ama araya tatil girdikten sonra geçen hafta pazartesi yırttı ortalığı gitmicem diye 3 gün uğraştık zor ikna ettik öğretmeniyle falan konuştuk sakın vazgeçmeyin dedi o da göndermemezlik yapmayın dedi biraz uğraştık ama allaha şükür şuanda maşallah bi sorunumuz kalmadı ben uyandırmadan kendisi uyanmış oluyo artık hiç de gitmicem falan demiyor. işte alışma döneminde illaki yapıyor çocukalr canım allah kolaylık versin size de:1hug:

günaydın bursahihoyyyt

kızlaaaaaarr ben geldim
nerdeyse bir haftadır uğrayamadım aranıza herkasleri çok özledimmm:gitme:
belki yokluğum farkadilmemiştir ama ben özledim buraları yaaa:enbuyukkk:
inşallah hepiniz iyisinizdir
görüşmek üzere hanımlarrrr

günaydın hanımlar nerelerdesiniz
karamuk günaydın canım nasılsın?

günaydın canım iyiym çok şükür sağol haytaımmŞeniz
sen nasılsın naptınız atlatabildinizmi anaokulu sendromunu:ecrin_bebek:

günaydın bursahihoyyyt

günaydın tatlım nbra.s

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür hepimiz sen nasılsın a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…