Bursa///16

allah hayır etsin canım,hayra yor hayır olsun:1hug:
dedene de çok geçmiş olsun :1hug:

allah hayır etsin canım,hayra yor hayır olsun:1hug:
dedene de çok geçmiş olsun :1hug:

canım benim çok sağol
rabbim bütün hastalara şifalar versin inşallah
acaba rüya tabiri yapan bi yerlere baksammı anlamı kötü çıkarsa ben kötüde olurum altın bilezik iyi değil derler ya:1no2:

canım benim çok sağol
acaba rüya tabiri yapan bi yerlere baksammı anlamı kötü çıkarsa ben kötüde olurum altın bilezik iyi değil derler ya:1no2:

etkileniyosan hiç bakma bence. ruyalar nasıl yorumlanırsa öyle olurmuş.hayr olsun inş. sende hayra yor hayr olsun:Saruboceq:

allah hayırlara çıkarsın canım dedenede alahh şifalar versin hayatım ama kötü şeyler getirme aklına iyiye yorarsan iyi çıkar derler a.s

canım benim çok sağol

altın bir şeyi takmak kısmet derler ölü görmekde allah ömür vermiş derler canım işallah dedenede allah şifalar veriri hayatımm

cumartesi çalışıyomusun?çalışmıyosan yarın dinlenirsin bol bol

yok canım yaa nerdee cumartesi de 5 e kadar çalışıyorum birde 10 gündür de temizlik yapıyorum evin heryerini kaldrıdım akaşmadan akşama yapabiliyorum gündüz iş akşam eve gel iş o yüzden çok yorgunum bugünlerde valla çok şükür bitti artık işlerimde hafta sonu rahat rahat kısmetse dinlenirima.s

altın bir şeyi takmak kısmet derler ölü görmekde allah ömür vermiş derler canım işallah dedenede allah şifalar veriri hayatımm

ayy canım benim inşallah dediğin gibidir
sanada Allah kolaylık versin ben evdeyken bazen daralıyorum evişi çocuklar derken yoruluyorum da çalışanlara rabbim güç kuvvet versin

ayy canım benim inşallah dediğin gibidir
sanada Allah kolaylık versin ben evdeyken bazen daralıyorum evişi çocuklar derken yoruluyorum da çalışanlara rabbim güç kuvvet versin

sen iyi düşün iyi şeyler olsun haytaımmŞeniz
valla çok zor canım amin allah cümlemize güç kuvvet versin :Saruboceq:

günaydııııın
inşallah bugün herkes için güzel geçer
ben birazdan hazırlanıp çıkcam kayınvalideme gitcem
misafir gelcekti
ohhhhh bugün pastalar börekler tıkabasa yemek yiycem belki iraz faydası olurda kilo alırım

KARAMUKcum yaa seni ben hep esmer hayal ediyodum
tahminim tutmadı ama çok hoş kadınsın a.s.

günaydın tatlımmŞeniz
ohh valla desene yaşadın bugünn bizim için de ye bol bol hayatım yarasıncokacimcoook
canım çok sağolasın hepimiz çok hoş kadınlarız hayatımmmmŞenizzemuszemus
canım tahminde yanılmadın çok da beyaz tenli değilim aslında buğday tenliyim ama esmere daha yakınnnopuyorumnanaktan

bende kızımın resmini koyayım bi tarif edin nasıl ekrana koyabilirim

canım kullanıcı panelinden avatarını değiştir e giriyosun orda en altta gözat kısmından resmini seçip kaydet diyosun Şeniz hadi koy bakalım sende görelim bizde gözümüz şenlensinnnnnnn:1hug:

herkese merhaba arkadaşlar
buraya takılıp bi bursalı bayanları tanımak istedim 2 ay oldu bursaya yerleşeli alışmaya çalışıyorum ama hiç arkadaşım yok çooooooooooooooook canım sıkılıyor buradan arkadaş bulup biraz yazışmak istedim

canım hoşgeldin hem şehrimize hem topiğimizeeeeee a.s.
işallah güzel hoş sohbetlerimiz olur şehrimizde çok güzeldir bence çabuk alışırsın canımmm:1hug: nerden geldin canım bursaya a.s

karamukcum sabah beri uğraşıyom olmadı yaa ben çıkıyorum pazaretsi tekrar denerim kendine iyi bak
Keyifli pazarlar dilerim bütün bursa kadınlarına öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…