çok şükür bi yaramazlık yok şimdilik ama içimde bi sıkıntı var umarım hayra çıkar bütün gece kötü rüyalar gördüm birazda onun etkisi galiba
yaşlı bi kadının yatağının altına sakladığı bilezikleriyle beşibiyerdelerini çaldım bilezikleride koluma taktım sonra kaçtım saklandım falan kötüydü yaa
sonrada sabaha karşı dedemi ölmüş gördüm adam zaten felçli iyice korktum
allah hayır etsin canım,hayra yor hayır olsun:1hug:
dedene de çok geçmiş olsun :1hug:
canım benim çok sağol
rabbim bütün hastalara şifalar versin inşallah
acaba rüya tabiri yapan bi yerlere baksammı anlamı kötü çıkarsa ben kötüde olurum altın bilezik iyi değil derler ya:1no2:
karamuk , ashkom günaydın hayırlı cumalar nasılsınız?
çok şükür bi yaramazlık yok şimdilik ama içimde bi sıkıntı var umarım hayra çıkar bütün gece kötü rüyalar gördüm birazda onun etkisi galiba
yaşlı bi kadının yatağının altına sakladığı bilezikleriyle beşibiyerdelerini çaldım bilezikleride koluma taktım sonra kaçtım saklandım falan kötüydü yaa
sonrada sabaha karşı dedemi ölmüş gördüm adam zaten felçli iyice korktum
çok şükür canım iyiyim yok bi yaramazlık valla çok yoruldum bu hafta hafta sonu gelsin diye dört gözle bekliyorumm a.s
canım benim çok sağol
rabbim bütün hastalara şifalar versin inşallah
acaba rüya tabiri yapan bi yerlere baksammı anlamı kötü çıkarsa ben kötüde olurum altın bilezik iyi değil derler ya:1no2:
cumartesi çalışıyomusun?çalışmıyosan yarın dinlenirsin bol bol
altın bir şeyi takmak kısmet derler ölü görmekde allah ömür vermiş derler canım işallah dedenede allah şifalar veriri hayatımm
ayy canım benim inşallah dediğin gibidir
sanada Allah kolaylık versin ben evdeyken bazen daralıyorum evişi çocuklar derken yoruluyorum da çalışanlara rabbim güç kuvvet versin
günaydınlar
Karamukcum süper görünüyosun resimdeee opuyorumnanaktan
günaydııııın
inşallah bugün herkes için güzel geçer
ben birazdan hazırlanıp çıkcam kayınvalideme gitcem
misafir gelcekti
ohhhhh bugün pastalar börekler tıkabasa yemek yiycem belki iraz faydası olurda kilo alırım
KARAMUKcum yaa seni ben hep esmer hayal ediyodum
tahminim tutmadı ama çok hoş kadınsına.s.
bende kızımın resmini koyayım bi tarif edin nasıl ekrana koyabilirim
herkese merhaba arkadaşlar
buraya takılıp bi bursalı bayanları tanımak istedim 2 ay oldu bursaya yerleşeli alışmaya çalışıyorum ama hiç arkadaşım yok çooooooooooooooook canım sıkılıyor buradan arkadaş bulup biraz yazışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?