Bursa///16

karamukcum iyiyim çok şükür
bayram sonrası çok yoğun geçti benim için annemler k.balıklıdan kumlaya taşındı onların işlerine yardım edelim derken abimin hanımı doğum yaptı çokk koşturduk yaniii

oo bayağı yoğunmuşsun hayatım gerçekten ama tatlı yorgunluklar hepsi a.s
hayırlı olsun canım bebeğinizi güle güle büyütün ; annenlerde yeni evlerinde huzurla sağlıkla otursunlar canımm :1hug:

iyiyim valla yoğun bu aralar gelemiyorum özledim sizleri valla sen nasılsın ablacım?

hoşgeldin canım,baya yorulmuşsun ama tatlı yorgunluk bunlar.
annenler güle güle otursunlar evlerinde,bebeğinizde hayırlı olsun,allah ana babasna bağışlasın.sağlıklı uzun ömür versin inş

günaydın sevgili hanımlarrrropuyorumnanaktan

merhaba nasılsın canımcımm

merhabalar hanımlar
Hoşgeldim askhom

merhaba sudecim nasılsın?

bende iyiim canım,baya alıştı cimcimem.dün gayet güzel gitti geldi.bugün sabah kalkmakta zorlandı,ama servis gelince sorun çıkarmadan gitti.

ohh iyi hadi maşallah alışmış işallah hep böyle devam eder kaçta yatıyo akşamalrı canımm uyumuyomu cimcimee:ecrin_bebek:

ohh iyi hadi maşallah alışmış işallah hep böyle devam eder kaçta yatıyo akşamalrı canımm uyumuyomu cimcimee:ecrin_bebek:

saat 9 -- 9.30 gibi uyuyo.geçen arkadaş çağırdı akşam oturmasına,kızımın erken uyuması lazım dedim gitmedim.
düzenimizi kübraya göre ayarlıcaz,yeterki uykusunu alsın meleğim

saat 9 -- 9.30 gibi uyuyo.geçen arkadaş çağırdı akşam oturmasına,kızımın erken uyuması lazım dedim gitmedim.
düzenimizi kübraya göre ayarlıcaz,yeterki uykusunu alsın meleğim

o erken kaktıkça alışır canım o düzene :ecrin_bebek:
bizde de aynı ayberk de 9.30 da uyumuş oluyor o yüzden hafat arası oğluşumuzla biyere gidemiyoruz gidersek ancak o uyuduktan sonra biz eşimle çıkıyoruz. a.s

günaydın hanımlar
cumanız mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

karamuk , ashkom günaydın hayırlı cumalar nasılsınız?

çok şükür bi yaramazlık yok şimdilik ama içimde bi sıkıntı var umarım hayra çıkar bütün gece kötü rüyalar gördüm birazda onun etkisi galiba
yaşlı bi kadının yatağının altına sakladığı bilezikleriyle beşibiyerdelerini çaldım bilezikleride koluma taktım sonra kaçtım saklandım falan kötüydü yaa
sonrada sabaha karşı dedemi ölmüş gördüm adam zaten felçli iyice korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…