Bursa///16

yav hemşolarr ben ne zaman gelsem bu topiği hep boş buluyoruum akannehir mafoldumben

günaydın hayırlı sabahlar
bamumm hoşgeldin aramıza nasılsın?
zoila nasılsın? biz 3-5 kişi topiği ayakta tutmaya çalışıyoruz bizden başka uğrayan olmuyo malesef
sudecim hoşgeldin canım,desene daha seyrek görüşcez seninle ((
karamuk,ashkom,kardelen,ikimelekannesi nasılsınız öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrrrŞeniz

valla demin karamuk vardı benmi kaçırdım acaba dedim

yok tatlım yok kaçmadım işim çıktı o ara sonrada zaten çıkış saatim geldi o yüzden kayboldum kısmetse bugün ederiz sohbetimizia.s

selamlar nasılsınız

canım hoşgeldin yoktun bayağıdır ortalıkta bizler iyiyz çok şükür sen nasılsınopuyorumnanaktan

yav hemşolarr ben ne zaman gelsem bu topiği hep boş buluyoruum akannehir mafoldumben

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan valla işte bizde vakit buldukça uğrayıp ayakta tutuyoruz topiğimizia.s

günaydın canımm sanada çok erkencisin bu sabah vallahii mirmirmirmir bizler iyiz sen nasılsın :1hug:

selam canım iyiyim sen nasılsın Şeniz

günaydın yine ben geldim,dünden beri kendi kendime yazıyom topiğe
yeni hafta hepimiz için hayırlı olsun
ben hafta sonu evdeydim,ama bugün gitcem gezmeye,havada yağmurlu ama haber verildi artık.
sizler nasılsınız,nasıl geçti hafta sonunuz?

günaydın canımm Şeniz
işallah hayırlı bir hafta olur hepimiz için:Saruboceq:
valla hafta sonu ben hiç bakamadım dün bütüngün bir sürü misafir vardı ee cumartesi akşamıda hazırlık yaptım ama çok yoruldum hafta sonu hiç dinlenemedim mirmirmirmir
sen nasılsın kızlar nasıl a.s

yoğun bir hafta sonu geçirmişsin,inş haftaya gelen giden olmazda dinlenirsin
ben iyiim canım kızlarda iyi çok şükür.
sen ve kuzun iyisiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…