Bursa///16

yoğun bir hafta sonu geçirmişsin,inş haftaya gelen giden olmazda dinlenirsin
ben iyiim canım kızlarda iyi çok şükür.
sen ve kuzun iyisiniz inş.

işallah canım öyle olur işim çıkmazda dinlenirim
sağol canı iyiyiz çok şükür biz de yok bi yaramazlık Şeniz
ya bişey sorucam bu girp aşısıyla ilgili sizede kağıt göndermişler mi imza canım naptınız canım ne düşünüyosunuz vurdurcakmısınız ay kafayı yedik biz valla bununla yattık bununla kalktık hafta sonu en sonunda vurdurmamaya kara verdik :1no2:

herkese günayyydıınn
karamukum o kağıttan bizede verdiler bizde vurdurmamaya karar verdik
eşimin eczacı arkadaşı var ona sorduk verdiği cevabı aynen yazıyorum
siz bilirsiniz ama ben olsam çocuğuma yaptırmazdım onun yerine normal grip aşısı yaptırırdım dedi

günaydın canımmŞeniz
ya biz kafayı yedik kaç gündür doktoruna sorduk tavsiye ederim vurdurun diyo tanıdıkalrıa soruyoruz kimse vurdurmuyoo ay böyle deli olduk ve en sonunda bizde vurdurmamaya karar verdik birazdan da öğretmenini arıcam bakalım :1no2:
siz ne yaptınız başaldınızmı okula bugün hangi okula verdin canım a.s

bugün kısmetse gidiyoruz okula
mahallemizdeki devlet okuluna verdik hayatım okul müdürüde öpretmende okula yazdırmayı önerdi bizde öyle yaptık bakalım
aşıyı yaptırma konusunda herkes gibi bizde zor karar verdik
bunca zamandır konuşuluyo bu konu hiç bi allahın kulu çıkıp güvenilcek şeyler söylemedi
Allaha emanet çocuklarımız

evet canım öyle vallahi allaha emanet olsun yavrularımız :Saruboceq:

şimdi öğretmeniyle konuştum oğlumun sınıfta kimse vurdurmuyormuş herkes istemiyorum diye göndermiş kağıtları :1no2:

hepinize iyi günler bayanlar nasıl iyisinizdir inşallah
karamukum günaydın gerçi görüştük ama olsun burdada günaydınkaydirigubbakcemile3

selam bende mudanyadanım arkadaslar herkese selammmmmm
mudanyayada beklerım

selam canım hoşgeldin aramıza a.s.
tanıtırmısın kendini evlimisin bekarmısın
ben evliyim iki kızım var.5 ve 10 yaşlarında.yeşilovada oturuyorum.(yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:roflol:)

iyi akşamlar kızlar :1hug:
askhom,karamuk bizede bugün kağıt geldi bizde hayır dedik.yarın götürcez okula.
eşimin çalıştığı yerdeki hemşire ablamızda önermemiş.aşıların günü geçik demiş.
her kafadan başka bi ses çıkıyo.:uhm:

selm hanımlar nasılsınız görmeyeli hemen yazıp çıkıcam
bizide grip vurdu
büyük kızım ve ben hastayız
yatıyoruz
kızım okula başlıcaktı çok hevesliydi ama olmadı
bi iyileşsin bakalımda okula başlasın tkrar
zaten kimseler uğramamış bu aralar yoksa sizdemi hastasınız
görüşmek üzere byy

günaydın hayırlı cumalar bursammmmm nerelerdesiniz çok ıssız kalmış topiğimiz
askhom çok geçmiş olsun canım,rabbim şifalar versin.inş çabucak atlatısınız hastalığınızı:Saruboceq:
karamıuğum sen nerelerdesin canım inş hasta falan değilsindir öptüm cnmopuyorumnanaktan
sude,kardelen ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum hadi gelin artıkyerimseniben

hanımlar hepinize günaydın hayırlı cumalar ay herkez hastalıktan kırılıyo valla hepinize acil şifalar aman kendinize dikkat edin ortalık kötü zaten:Saruboceq:

iyiyim canım sende iyisindir inşallah bu hastalığın yoğun olduğu günlerdehihoyyyt

ben iyiim canım.ben zaten ramazan bayramından sonra bi başladım öksürmeye daha yeni atlattım.küçük kızımda boğaz iltihabı ve ateş atlattı.büyük kızımla eşim kaldı inş. onlar hastalanmadan geçiririz kışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…