Bursa///16

ne fener ne beşiktaş ne de cimbombom bu sene sensin sampiyonn gerçekleri tarih yazar tarihi de bursasporrr :lepi:

[COLOR="Green"ATTIĞIN HER GOLDE KALBİMİZ DURSA
HAYKIRSAM ADINI “EN BÜYÜK BURSA”
ATILDIN İLERİ BİN DOLU DİZGİN
BU GÜR SESİMİZDEN YIRTILIR ENGİN
GÖNÜLLERE SIĞMAZ TAŞIYOR SEVGİN
İNANMAM Kİ YOKTUR EMSALİN DENGİN
KUTSALDIR ARTIK O EN BÜYÜK CENGİN
YEŞİL- BEYAZDIR GÖNLÜMÜZDE RENGİN
ATTIĞIN HER GOLDE KALBİMİZ DURSA
HAYKIRSAM ADINI “EN BÜYÜK BURSA ][/COLOR]

çok mutlu olduk nişanlımla ben ee nede olsa bursaya gelin gidiorum olsun artıkkaydirigubbakcemile3

çok mutlu olduk nişanlımla ben ee nede olsa bursaya gelin gidiorum olsun artıkkaydirigubbakcemile3

hoşgelion o zaman aramızaaaa yengee dielim bariii o zaman sana sendee bi tesaslıyaaa gelin gelion heeee teksasa gelin gelmek bi ayrıcalıktırr hihoyyyt

eşimle konuştım az önce zafer plazanın ordalarmış yaya olarak gittiler,trafik felçmiş ve müthiş coşku var diyo

askım asker bnm cnm normalde fenerli beni aradı askım şampiyon olduk dio kıyamam ben mutlu olayım die 1 geceliğine de olsaaa bursalı oldu opuyorumnanaktan

bursalı olmak bi ayrıcalıktır demi kübracım kaydirigubbakcemile5

elbette :lepi::lepi::lepi: bu konuda hiç mütevazi olamayız:teytey::teytey::teytey:

aynen cnmmm bursa aşktır bursa sevdadır bursaaaa memlekettimdirrr veeeeeeee BURSA 2010 turkcell super lig şampiyonurrr kaydirigubbakcemile2

işte bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BÜTÜN BURSA LILARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
ŞİMDİ BURSADA OLMAYI İSTERDİM ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİZE ORTAK OLMAK VE FENERİN EZİKLİNİ KUTLAMAK İÇİN
:lepi::lepi::lepi:

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

:hooray: Bende burdan bağıra bilirmiyim yaşasın şampiyon :hooray: :hooray:

bursa sen bizim herşeyimizsinnnnn :lepi:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ne fener ne beşiktaş ne de cimbombom bu sene sensin sampiyonn gerçekleri tarih yazar tarihi de bursasporrr :lepi:

en büyük bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bursa bayram yeri gibi korna sesleri havai fişekler
gerçekten çok güzel bir mutluluk
bütün bursasporluları kutluyorummmmmmmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

allahım dışarısı mahser yeri gibiiii bursa bursa bursa bursa kızlarrr bursa bu gece tarihe geçti yaaa kaydirigubbakcemile5

BÜTÜN BURSA LILARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
ŞİMDİ BURSADA OLMAYI İSTERDİM ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİZE ORTAK OLMAK VE FENERİN EZİKLİNİ KUTLAMAK İÇİN
:lepi::lepi::lepi:

olsun canım sen burda olmasanda gönüller bir :1hug:

onca olumsuzlakların içinde bu şampiyonluk çok iyi geldi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yeşillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

yeşilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

BEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

EN BÜYÜK BURSAAAA EN BÜYÜK BURSAAAA :lepi:

CANLARIM BEN ÇIKIORUM YARIN ıŞ VARRR ıYı GECELER HEPıNıZEEE TATLI RÜYALARRR opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…