Bursa///16

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.............................
en
büyük
BURSAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

Günaydın ŞAMPıYON Bursamın güzel hatunları
Gece şampiyonluk sarhoşlığuyla geç yattık,sabahta zor kalktım eşimi ve kızımı uğurlamak için
.

kızlar kayseriden tüm bursalılara selamlarımı getirdim..
tüm bursalıları ve bursasporluları tebrik ediorum..
ne güzel bişi yaaaaa..
uzun yıllar sonra bursanın galibiyetini görmek inanın bizi çok mutlu etti....

YÜREĞıYLE BıLEĞıYLE BURSASPOR ŞAMPıYON

Bursaspor mütevazı kadrosuyla Süper Lig’in şampiyonluğuna ulaşırken, teknik patronu Sağlam da halefi Denizli başta olmak üzere Daum ve Rijkaard’ı geride bırakıp zirveye çıktı

Tarih 16 Mayıs 2010... Yer Bursa Atatürk Stadı... Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmak isteyen Bursaspor Beşiktaş’ı 2- 1 yenerek Süper Lig’in şampiyonu oldu. Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, dün halefi Mustafa Denizli’yi boynu bükük bırakırken, Bursaspor camiasına tarihinin en büyük başarısını kazandırdı.

Sevincin en büyüğü
Ayaklar, gözler sahada ama akıllar ıstanbul’daydı. Beklenen müjde geldiğinde Bursasporlular sevinç yumağı olmuşlardı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve mütevazi kadrosu geride Daum’un Fenerbahçe’sini, Rijkaard’ın Galatasaray’ını, Denizli’nin Beşiktaş’ını, Güneş’in Trabzonspor’unu bırakıp mutlu sona ulaşmıştı.

Türkiye alkışladı

Bursaspor rakiplerinden daha az fiyata mal olmuş kadrosuyla şampiyonluğu kazanıp “ış sadece para değil yürek de lazım” derken, Türkiye’nin her yerinde Bursaspor sevinci yaşandı. Bursaspor’a tebrik mesajları yağdı. Sandıktan Yeşil-Beyazlı formalar, flamalar çıkarıldı. Ve moda artık Yeşil- Beyazdı... Bursa da “Sağlam “şampiyondu.

Kübra betül bursa spor amblemini ben koyacaktım sen benden önce davranmışsın.Banane bende avatarıma koyacağım.

herkeze günaydın benim acelem var hemen çıkmam lazım
bi selam vermek için geldim sonra görüşürüz öpüldünüz:))))

Günaydım bende oğluma şevket yılmazdan randevu almak için erkenden bilgisayar başına geçtim.Bir taraftanda Bursa spor haberlerini okuyorum Futbol meraklısı olmayan ben ne hale geldim bursa sporla yatıp kalkıyorum bir taraftanda eşimi kızdırıyorum kendi Fenerlidirde.Güya Bursa sporun şampiyon olmasını oda istiyordu ama takımı olamayınca hüzün bastı bende dalgamı geçemiyorum.Senin üzüntüne eşlik edemiyorum diye söylyip duruyorum resmen adama psikolojik baskı yapıyorum ben galatasaraylıyım aynı zamanda şimdi çift taraflı öç alıyorum yaşasın kötülük :dance: :dance: :hooray: :dance: :dance:

:hooray: ashkom hayırlı olsun sende timsahlanmışsın.Bursanın her yeri yeşil beyaz bayraklarla dolu bizde burayı donatalım şampiyonluğu doya doya yaşayalım.Ay ben gene bağırmak istiyorum şampiyon Bursa.Yalnız o stattaki görüntüler bize yakışmadı daha güzel kutlama organize edilebilirdi.Bir kaç gün sonra kupa verilseydi daha güzel organizasyonlar yapılabilseydi bence dahada güzel olurdu.

Biraza lakasız ama uzun bileğe kadar elbise arıyorum şöyle bolca olanlardan.... ama yoook koca bursada nerde arayayım lütfen uygun olan ve çeşit bol bol satılan bursada bi yer söyleyin senağlama kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız?
dün sabahtan gece 11 e kadar hep koşturma içindeydim.çok yorulmuşum
bugünde akraba gezmesi var bağlarbaşına gitcez bebek görmeye

Kübra betül bursa spor amblemini ben koyacaktım sen benden önce davranmışsın.Banane bende avatarıma koyacağım.

Ne demek koycan tabi bu gurur hepimizin,tadını doya doya çıkaralım

Bende kendimin bu kadar fanatik olduğumu bilmiyordum,Bursanın geçtiği her habere, yoruma,yazıya takılıp kalıyorum.
Bize bu duyguyu yaşattılar ya hepsine sonsuz
teşekkürler

merhaba bursamın güsel hatunları =)

merhaba canım nasılsın?

Canım kupa verildiği akşam (gazetede okudum) aslında kutlamada yapılacakmış ama yoğun ilgiden, izdihamdan dolayı yapılamamış.Zaten kupa da normalde otobüsün üzerinde verilmemesi gerekiyomuş yoğun ilgi olunca tören için ayrılan yere inememiş futbolcular.
Bizde o akşam ordaydık o heyecanı yaşadık stadın içine girmedik ama dışarıdaki coşkuda içerdekini aratmadı.

Üzgünüm canım malesef bilmiyorum yardımcı olamıcam sana:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…