CANLARIM BEN ÇIKIORUM YARIN İŞ VARRR İYİ GECELER HEPİNİZEEE TATLI RÜYALARRR opuyorumnanaktan
iyi geceler canım allah rahatlık versin
bende çıkıyorum artık çok uykum geldi
eşim gelmeden uyuyamam ama biraz dinlensem iyi olcak
merhaba bursamın güsel hatunları =)
Sanada merhaba canım.Herkes zafer sarhoşu Bursa Bursa olalı böyle ilgi görmemiştir.
Kübra betül bursa spor amblemini ben koyacaktım sen benden önce davranmışsın.Banane bende avatarıma koyacağım.
Kübra betül bursa spor amblemini ben koyacaktım sen benden önce davranmışsın.Banane bende avatarıma koyacağım.
Günaydım bende oğluma şevket yılmazdan randevu almak için erkenden bilgisayar başına geçtim.Bir taraftanda Bursa spor haberlerini okuyorum Futbol meraklısı olmayan ben ne hale geldim bursa sporla yatıp kalkıyorum bir taraftanda eşimi kızdırıyorum kendi Fenerlidirde.Güya Bursa sporun şampiyon olmasını oda istiyordu ama takımı olamayınca hüzün bastı bende dalgamı geçemiyorum.Senin üzüntüne eşlik edemiyorum diye söylyip duruyorum resmen adama psikolojik baskı yapıyorum ben galatasaraylıyım aynı zamanda şimdi çift taraflı öç alıyorum yaşasın kötülük :dance: :dance: :hooray: :dance: :dance:
merhaba bursamın güsel hatunları =)
:hooray: ashkom hayırlı olsun sende timsahlanmışsın.Bursanın her yeri yeşil beyaz bayraklarla dolu bizde burayı donatalım şampiyonluğu doya doya yaşayalım.Ay ben gene bağırmak istiyorum şampiyon Bursa.Yalnız o stattaki görüntüler bize yakışmadı daha güzel kutlama organize edilebilirdi.Bir kaç gün sonra kupa verilseydi daha güzel organizasyonlar yapılabilseydi bence dahada güzel olurdu.
Biraza lakasız ama uzun bileğe kadar elbise arıyorum şöyle bolca olanlardan.... ama yoook koca bursada nerde arayayım lütfen uygun olan ve çeşit bol bol satılan bursada bi yer söyleyin senağlama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?