canım görmedim inanki
o akşam bi bakayım dedim baktım kimse yoktu çıktım hemen
cuman mübarek olsun:1hug:
hayırlı cumalar hanımlar zemuszemus
askhom nasılsın canım opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar hanımlar zemuszemus
askhom nasılsın canım opuyorumnanaktan
Hepinize merhaba.Bende dün oğlumu doktora götürdüm 4 yaşında doğduğundan beri göbek fıtığı var 4 yaşına kadar bekleyin dediler 2 aydırda sağ kulak arkasında beze çıktı şevket yılmaza götürdük narkozla ameliyat edecekler bende hazır narkozluyken sünnette olsun dedim tamam dedi doktor.Kısmetse 31 mayıs doğum gününde ameliyat olacak.ama beni telaş sardı evi temizlemem lazım ufak çaplıda olsa sünnet yatağı yapmak istiyorum.Eşim sünnet işinde kararsız kaldı 3 opersasyon zor olur diyor.Bende toptan tüm fazlalıklarından kurtulsun istiyorum.
merhaba bursamın güzel hatunları kaydirigubbakcemile2
saol hayatım iyiyim diyeyim öyle olsun inşallah
görüşemiyoruz ne zamandır
irem çiçek çıkardı eve kapandık kaldık
sen nasılsın oğluşun nasıl
Hepinize merhaba.Bende dün oğlumu doktora götürdüm 4 yaşında doğduğundan beri göbek fıtığı var 4 yaşına kadar bekleyin dediler 2 aydırda sağ kulak arkasında beze çıktı şevket yılmaza götürdük narkozla ameliyat edecekler bende hazır narkozluyken sünnette olsun dedim tamam dedi doktor.Kısmetse 31 mayıs doğum gününde ameliyat olacak.ama beni telaş sardı evi temizlemem lazım ufak çaplıda olsa sünnet yatağı yapmak istiyorum.Eşim sünnet işinde kararsız kaldı 3 opersasyon zor olur diyor.Bende toptan tüm fazlalıklarından kurtulsun istiyorum.
günaydın herkeze huzurlu ve mutlu hafta sonları olsun inşallah
Geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.sanada kolay gelsin canım
Sanada merhaba nasılsın?
birde arkadasların artık beninde alın aranıza bende bursalı oldum sayılır bana bursayı anlatırmısınız nasıldır insanları halkın yapısı yasam tarzı nasıldır he en cok merak ettiğim bisey daha tesettür magazalrı varmı cok orada umarım daha aranıza katılır katılmaz darmamısmdır sizleri
birde arkadasların artık beninde alın aranıza bende bursalı oldum sayılır bana bursayı anlatırmısınız nasıldır insanları halkın yapısı yasam tarzı nasıldır he en cok merak ettiğim bisey daha tesettür magazalrı varmı cok orada umarım daha aranıza katılır katılmaz darmamısmdır sizleri
Maşallah kübra betül işini bitirdim temiz temiz oturuyorsun.Bende sabah diş hastanesine gittim dolgu yaptırdım eve 12 de geldim.Yoruldum işimde çok evi temizlemem lazım geçmiş olsuna gelenler olur.ben bu haftayı temizlikle geçireceğim yani.
angelgözde arkadasım inan cok methettiler bursayı oraya yerlesecegim için mutluyum zorlu bir yerlesme telası beni bekliyor birde ev nerede olsun nasıl olsun bursanın en güzel siteleri hangisi bunlarıda merak ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?