Bursa///16

Hepinize merhaba.Bende dün oğlumu doktora götürdüm 4 yaşında doğduğundan beri göbek fıtığı var 4 yaşına kadar bekleyin dediler 2 aydırda sağ kulak arkasında beze çıktı şevket yılmaza götürdük narkozla ameliyat edecekler bende hazır narkozluyken sünnette olsun dedim tamam dedi doktor.Kısmetse 31 mayıs doğum gününde ameliyat olacak.ama beni telaş sardı evi temizlemem lazım ufak çaplıda olsa sünnet yatağı yapmak istiyorum.Eşim sünnet işinde kararsız kaldı 3 opersasyon zor olur diyor.Bende toptan tüm fazlalıklarından kurtulsun istiyorum.

günaydın herkeze huzurlu ve mutlu hafta sonları olsun inşallah

Geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.sanada kolay gelsin canım

merhaba bursamın güzel hatunları kaydirigubbakcemile2

Sanada merhaba nasılsın?

saol hayatım iyiyim diyeyim öyle olsun inşallah
görüşemiyoruz ne zamandır
irem çiçek çıkardı eve kapandık kaldık
sen nasılsın oğluşun nasıl

ay canım çok geçmiş olsun sizede a.s
evet valla görüşemiyoruz bi türlü bizimde sağlık problemleri vardı şimdiye kadar uğrayamadım hiç çok şükür iyiz şimdilik bakalım a.s

merhaba canım sana da opuyorumnanaktan allah tez zamanda yavruna şifa versin rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq:

günaydın herkeze huzurlu ve mutlu hafta sonları olsun inşallah

Geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin.sanada kolay gelsin canım

Sanada merhaba nasılsın?

günaydın kübrabetülcüm nasılsın hayatımmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam bayanlar bende yakında bursya tasıncam nasipse ne olur bana yardımcı olun kızlar biz simdi daha ev tutmadık haziran sonu gibi tasınmamız lazım ama hiç bilmiyorum bursayı bana allah rızası için yardım etseniz neler istediğimi sıralasam ona göre yardımcı olurmusunuz
muhafezakar kesimin oldugu bir site kirada oturmak istiyoruz 600 tlye kadar kiralık bakıyoruz
mumkünse manzarası deniz göl yada manzaradan yana huzur veren bir site olsun istiyoruz
bursanın merkezi olarak nereler geciyo yada söle diyeyim bursada en tercih edilen mevki mahalle yada merkeze yakın ilçeleri neleredir simdiden cok teskkür ederim ..

birde arkadasların artık beninde alın aranıza bende bursalı oldum sayılır bana bursayı anlatırmısınız nasıldır insanları halkın yapısı yasam tarzı nasıldır he en cok merak ettiğim bisey daha tesettür magazalrı varmı cok orada umarım daha aranıza katılır katılmaz darmamısmdır sizleri

olmaz mı cnm her kesime uygunnn mağaza varrr tesettürrr olsunn dahaa açık bayanlar için olsun herkese göreee bir çok mağaza varrr bursa çok güsel bi şehirrr geldiğin için hiç pişman olmayacaksın cnmmm opuyorumnanaktan

angelgözde arkadasım inan cok methettiler bursayı oraya yerlesecegim için mutluyum zorlu bir yerlesme telası beni bekliyor birde ev nerede olsun nasıl olsun bursanın en güzel siteleri hangisi bunlarıda merak ediyorum canım

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

merhabalar bugün temizlik yapıyorum sabah kübra yı gönderdikten sonra merdivenleri tepeden aşağı süpürüp sildim,sonra balkonu yıkadım az önce de banyo ve wc yi yıkadım dinlenirkende sizlere bakayım dedim sizler nasılsınız neler yapıyosunuz?
karamuk selam canım nasılsın?

Maşallah kübra betül işini bitirdim temiz temiz oturuyorsun.Bende sabah diş hastanesine gittim dolgu yaptırdım eve 12 de geldim.Yoruldum işimde çok evi temizlemem lazım geçmiş olsuna gelenler olur.ben bu haftayı temizlikle geçireceğim yani.

Aramıza hoşgeldin canım,Bursamız gerçekten çok güzel bi şehir,inşallah sende memnun kalacaksın.
Her kesimden insan var canım,her tür mağazamızda mevcut burda.O
konuda zorlanmazsın canım.Hangi şehirden geliyosun Bursa ya?

Yok canım daha bitiremedim,ara verdikçe buraya uğruyorum.
Geçmiş olsun sana benimde gitmem lazım dişçiye,bakalım ne zaman kırcam şeytanın bacağını.
Ameliyat günü de yaklaşıyo,sanada allah kolaylık versin,evladına şifalar versin rabbim.

cnm ben beşevleriii çok beğeniorum biraz araştır istersen opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim KübraBetül.Yavaş yavaş temizliğe başladım ama 2 gün evde yokum bugün günüm var yarın yeri taşınan komşumuza gideceğiz hem işleri nasıl yetiştireceğim diye düşünüyorum.hem geziyorum.

günaydın bursammmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız hanımlarrrra.s
kübrabetülcüm ve kadriyecim allah kolaylık versin kızlarr bir an evvel bitirn temizliklerinizi ohh misler gibi oturuna.s
aysag canım selam şimdiden hoşgeldin bursamıza:1hug: inan methettikleri kadar vardır bursamız pişman olmazsın geldiğine a.s sende seveceksin bak görürüsün a.s çok güzeldir bursamız :asigim: ev konusuna gelince site istiyorsan ihsaniye beşevler ataevelr fethiye ertuğrulkent gibi semtlerde siteler çok var oraları araştırabilirisn canım güzel yerlerdir a.s

Selam canlarım sabah okula gittim kursa (7-19 yaş eğitim kursuna)
az önce geldim ortalığı toplıyayım birazdan da arkadaşa gitcem
Kadriyecim kolay gelsin canım,ne iş yapmadan oluyo,ne de gezmeden,ne yapalım hepsine yetişiyoruz ne hamaratız.
karamuğum sağol canım günaydın iyiiz ne olsun koşturmaca devam sen nasılsın?
kızlar ben hepinizi öpüp kaydirigubbakcemile3kaçıyorum görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…