Bursa///16

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnn
babam trabzonlu ama annem bursalıııı en guzel yıllarım bursada gectı esımle bursada tnıstık evlendıkkk .)
bursatyııııııııı cokkk sevıyorummmm

babam trabzonlu ama annem bursalıııı en guzel yıllarım bursada gectı esımle bursada tnıstık evlendıkkk .)

BELLİİ BURSALI OLDUĞUN ŞEKERİMMM SENDEEE BÜTÜN BURSALI HATUNLAR GİBİ GÜSELSİNN opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım a.s.Bursamız sevilmicek bi şehir değil gerçekten,bu konuda hiç mütevazi olamıyoruz:))

Günaydın Bursammmmm dün hava çok sıcaktı bugün baya serin
Dün işlerim çoktu bi merhaba diyemedim size,bugün inşallah evdeyim.
Görüşmek üzere kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın bursamınnnnnnnnn güzel ve hoş hatunlarıııııııııııııııopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım topiğimizeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

hoş buldumzemuszemus

cimcimem kız seni buralrda görmekkkkkkkkkk ne güzellllllllll hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şükürler olsun yakaladım bu sfer seniiiiiiii günaydın canım nasılsınnn bitiridin di mi işlerini toparladınmı evini artık canımmm a.s

günaydın bursamınnnnnnnnn güzel ve hoş hatunlarıııııııııııııııopuyorumnanaktan

Günaydın canımm Şeniz

şükürler olsun yakaladım bu sfer seniiiiiiii günaydın canım nasılsınnn bitiridin di mi işlerini toparladınmı evini artık canımmm a.s

Yeni gördüm canım mesajını,malesef yine karşılaşamamışız:çok üzgünüm:
iyiim canım baya hallettim ama daha halı yıkıcam
Sen nasılsın ?

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn :))))) kızlarrrrrr

günaydın canım:teytey::teytey:

nasılsınız ben antalyaya anneme geldımmm denıze gıdıcez bırazdan opuyoummmmm

hoşgeldin canım topiğimizeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

cimcimem kız seni buralrda görmekkkkkkkkkk ne güzellllllllll hoşgeldin canım benimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

baktım seni bizim topikte yakalayamıyoruz takibe aldım canımsenikaydirigubbakcemile ayyyy bursa deyince akan sular durur benim içinopuyorumnanaktan

he he he canım benım senın yerınede gırerım ben merak etmeeeeeee bursalara gonderırım serınlıgııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…