allah sizi kavusturusn canım demek sevdiğin bende severek evlendim insallah mutlu bir evlilik yaparsın bende bursalı olcam ya düğününe gelirim..:lepi:
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?opuyorumnanaktan
askhom nasılsın canım:1hug:
karamuk sen nerelerdesin canım inş bi sorun yoktur:uhm:
arkadaşım bugüne şükür
şimdilik iyiyiz sabaha kadar oturduk küçüçğümğn ateşii çıktı bitürlü düşüremedim sonra hastane doktor ilaç falan falan
bıktım artık hastane ilaç görmekten
sen nasılsın hayatım kızlar nasıl
Günaydın cumanız mübarek olsun
karamuk günaydın canım hoşgeldin,bende iyiim çok şükür
ay canım valla bi türlü karşılaşamıyoruz yine yaa :1no2:
iki laf edemedik a.s
Geçmiş olsun arkadaşım,şimdi nasıl oldu meleğin?
Hasta olmasalar iyi ama ne yapalım,rabbim dermansız dert vermesin.
Ben de iyiim canım,kızlarda birbirlerine girecek kadar iyiler her fırsatta kavga etmeye yer arıyolar.alsanaalsanasmile
günaydın hanımlar herkese hayılrı cumalar diliyorum:Saruboceq:
askhom canım çok geçmiş olsun hayatım kuzuna işallah iyidir şimdi ay valla bende bıkmıştım artık ateşden ilaçtan doktordan çok şükür bademcik ameliyatımızı da olduk bakalım şimdilik bişey yok işallah bundan sonra rahat eder yavrum :Saruboceq:
kübrabetülcüm sen nasılsın hayatım desene sizin evde kavgalar başladı alsanaalsanasmile valla daha dur hayatım byüdükçe daha da arttar o kavgalar hem geçinemezler hem de birbrileri olmadan yapamazlar a.s
alın size bir bursalı daha :lepi:slm kızlar...
alın size bir bursalı daha :lepi:slm kızlar...
selam kızlarr
herkese iyi pazarlarrr
aramızaa h.g cnmmm a.s.
Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz bugün kendimize iş çıkardık,evin modelini değiştiriyoruz.taşıma işi bitti ama benim silip süpürme işlerim bitmedi daha.çok yoruldum dinlenirken size merhaba demek istedim.
Aramıza hoşgeldin canım a.s.a.s.a.s.
hoş bulduk cnm...sana da kolay gelsin ayy bana taşınmak demeyin çok zor ama yrleşinceis gbi ouyodelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?