Bursa///16

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?opuyorumnanaktan
askhom nasılsın canım:1hug:
karamuk sen nerelerdesin canım inş bi sorun yoktur:uhm:

arkadaşım bugüne şükür
şimdilik iyiyiz sabaha kadar oturduk küçüçğümğn ateşii çıktı bitürlü düşüremedim sonra hastane doktor ilaç falan falan
bıktım artık hastane ilaç görmekten
sen nasılsın hayatım kızlar nasıl

Geçmiş olsun arkadaşım,şimdi nasıl oldu meleğin?
Hasta olmasalar iyi ama ne yapalım,rabbim dermansız dert vermesin.
Ben de iyiim canım,kızlarda birbirlerine girecek kadar iyiler her fırsatta kavga etmeye yer arıyolar.alsanaalsanasmile

günaydın hanımlar herkese hayılrı cumalar diliyorum:Saruboceq:
askhom canım çok geçmiş olsun hayatım kuzuna işallah iyidir şimdi ay valla bende bıkmıştım artık ateşden ilaçtan doktordan çok şükür bademcik ameliyatımızı da olduk bakalım şimdilik bişey yok işallah bundan sonra rahat eder yavrum :Saruboceq:
kübrabetülcüm sen nasılsın hayatım desene sizin evde kavgalar başladı alsanaalsanasmile valla daha dur hayatım byüdükçe daha da arttar o kavgalar hem geçinemezler hem de birbrileri olmadan yapamazlar a.s

selam
saol hayatım iyileşiyo artık sabah akşam antibiyotik iğneleri yaptırıyoruz
haklısın rabbim dermnsız dert vermesin
kavgaları bile güzel oluyo onların iyi olsunlarda

karamuk sen nasılsın arkadaşım
görüşemiyoruz bi türlü şurda iki laflayamadık ne zamandır

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz bugün kendimize iş çıkardık,evin modelini değiştiriyoruz.taşıma işi bitti ama benim silip süpürme işlerim bitmedi daha.çok yoruldum dinlenirken size merhaba demek istedim.

alın size bir bursalı daha :lepi:slm kızlar...

Aramıza hoşgeldin canım a.s.a.s.a.s.

selam kızlarr
herkese iyi pazarlarrr

Selam canım benim,hoşgeldin nasılsın bayadır görüşemedik,özletme canım kendini:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…