KÜBRA BETÜL arkadam alıntı yapmayı bilmediğim için ismini büyük harflerle yazdım ben istanbuldan gelecgim bursaya nasipse haziran sonu ama cok mutsuz ve karmamasırm sonucta tanımadıgım sehir alısmıs oldugum hayata veda etmekte koyur biraz en cok muhafezakar kesimin oldugu yerleri secmemk istiyorm beni yalnızlık bekliyor alısna kadar ne olur beni yalnız bırakmayın simdiden tesekkürler
ANGELGÖZDE arkadasım esimin iş yeri izmir yolu üzerindeymiş o taraflardada olabilir
cnm bakkk bnm mesajımın altında alıntı yap yazıo büyük harflerle ona tıklarsan alıntı yapabilirsin tmm mı opuyorumnanaktan
evet oldyu cnm baska bilmediğin yapamadığın bişiy olursa çekinmeden sor cnm cvplamaya çalışırım bildiğim bişiyseee opuyorumnanaktan bu arada yaş kaç cnmmm
KÜBRA BETÜL arkadam alıntı yapmayı bilmediğim için ismini büyük harflerle yazdım ben istanbuldan gelecgim bursaya nasipse haziran sonu ama cok mutsuz ve karmamasırm sonucta tanımadıgım sehir alısmıs oldugum hayata veda etmekte koyur biraz en cok muhafezakar kesimin oldugu yerleri secmemk istiyorm beni yalnızlık bekliyor alısna kadar ne olur beni yalnız bırakmayın simdiden tesekkürler
canım benim yasım 27 evliyim ve 3 yasında oğlum var bursaya gelince nasipse 2ciyide yapmayı düsünüyorum aslen sakaryalıyım fakat evlenince istanbula yerlstim 5 yıldır evliyim böle iste bu arada ertugrul kent ve bes evlerdeki siteler merkeze ne kadar yakın ve siteler cok bos değil demi yeni yerlesimmi oralar kalabalıktır umarım simdilik bunları merak ediyorum cok sağolsın simdinde
birazda sen kendinden bahset arkadasım evlimisin yas kac...
KübraBtül aynı yaştayız bende 10 yıllık evliyim 9yaşında kzım 4 yaşında oğlum var.Yıldırımda oturuyorum
seninkilerinde allah bagıslasın arkadasım ne güzel iki tane doğurmus ve büyütmüssün bile allah bizede o günleri gösteriri insallah...demek ertugrul kent baya dolu ve komusuluk ilişkileri iyi buna cok sevindim yalnızlık cekmek istemiyorum ertugrul kente daha cok ısınmaya basladım simdiÖyle düşünme canım,gelince sende seveceksin ve eminim çabuk alışırsın Bursamıza.Bizde elimizden geldiğince yardım ederiz canım sana.
Allah bağışasın oğlunu,inşallah ikinci bebişin haberinide hayırlısıyla alırız burdan.
canım benim siteler hakkında fazla bilgim yok ama ertuğrulkentte akrabalarımız var.yeni yerleşim yeri ama baya doldu ve hala çevre düzenlemeleri devam ediyo.bizim akrabalarımız çok memnunlar komşuluk ilişkilerininde güzel olduğunu söylüyolar.
sen angelgozdeye sormuşsun ama bende kendimi tanıtayım :) ben 32 yaşındayım 12 yıllık evliyim 2 kızım var büyük 10,küçük 5 yaşında.
canım benim yasım 27 evliyim ve 3 yasında oğlum var bursaya gelince nasipse 2ciyide yapmayı düsünüyorum aslen sakaryalıyım fakat evlenince istanbula yerlstim 5 yıldır evliyim böle iste bu arada ertugrul kent ve bes evlerdeki siteler merkeze ne kadar yakın ve siteler cok bos değil demi yeni yerlesimmi oralar kalabalıktır umarım simdilik bunları merak ediyorum cok sağolsın simdinde
birazda sen kendinden bahset arkadasım evlimisin yas kac...
slm hanımlar tanışma toplantısının üzerine geldim galiba
AYSAG arkadaşım Bursaya taşınıyosun galiba
önce hayırlısı olsun diyeyim Bursayı eminim çok beğencksin
bende kendimi tanıtayım
30 yaşındayım 6 yıllık evliyim 2 kızım var 5 ve 1buçuk yaşlarında
evimde BURSAnın meşhur BUTTıMi var gelince öğrenirsin sende ona yakın
umarım yine görüşürüz
merhaba cnm bendee 21 yaşındayım evlideğilim ama erkek arkadasım varr 3 yıldır çıkıozzz .. asker bekliommm ve de akşaama kadar çlışıom yoruluom =(
çocuklarını allah bağışlasın cnmmm memnun oldummm bu aradaaa angel bendeeee aynen tanışma toplantısının üstüne geldin tam daa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?