Bursa///16

iyi günler hafta sonu kimseler uğramamış topiğe.
ben dün annemlere gittim,akşamda düğün vardı düğüne gittik.
bugünde çocukları gezdirdik,botanik parka götürdük,ordanda as merkeze uğradık.az önce eve geldik.
sizler neler yaptınız?nerelerdesiniz bakalım:)))))))))

kızlar kahvaltıya annemler gelcekler.cokacimcoooköğleden sonra da gezmeye gitcez.kaydirigubbakcemile
kendinize çoook iyi bakın.topiğimizi boş bırakmayın:teytey:

kızlar kahvaltıya annemler gelcekler.cokacimcoooköğleden sonra da gezmeye gitcez.kaydirigubbakcemile
kendinize çoook iyi bakın.topiğimizi boş bırakmayın:teytey:

kuşlar senin çok gezdiğini söylüyorr :roflol:

neyse iyi gez bakalım hava güzel ama benim canım hep yatmak istiyor çıkmayacağım bugün dışarı sevgilimede bir bahane uydurucam artık :1no2:

günaydın kızlarrr
nasılsınız canlarım çok özledim sizi
kız kübra bir günde evde dur be bacım kıskanıyorum bak sonraaa...

hoşgeldin canım nasılsın bakalım sen gezmeye gitmedin mi sevvalcik

hoşbulduk canım nasılsın danteller bittimi??bak benim kızlara da örücen teyzesi tamamı?
ben gezmeye çok nadir gidiyorum bazen 10 günde bir bazen haftada bir..benim kızım sabahçı evden fazla çıkma imkanım olmuyo. geçen yıl öğleciyken geziyodum bu yıl evdeyim...senağlamasenağlamasenağlama

kız özi nerelerdesin gelde biraz seni kızdırayım sana sataşmadan buranın tadı tam çıkmıyo....

iyiyim canım ne olsun yaa evdeyim

yok canım bitmedi dantel daha örüyorum zaman buldukça sıkılıncada buraya geliyorum :roflol
:

iyi geceler ben daha yeni geldim eve.
ya şaka bi yana valla gezmekten yoruluyorum inanın.
mecburi gidilecek yerlerim var.bebek,düğün gibi.gitmesen de olmuyo.
sevvalcik pek uğramıyosun topiğe neler yapıyosun?
özi desen zaten kayıp.huuuuuuu sesimizi duyuyomusun özi,özi,özi
kardelen sen nasılsın canım,dantellerle aran iyi galiba.ör canım çeyizde lazım oluyo.
hatırlı geceler,kendinize iyi bakınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…