Bursa///16

iyiyim canım dantellerle uğraşıyordum değişik modeller bakıyorum netten sen neler yapıyorsun....

kardelencim ben iyiim ne yapayım.çocuklar,ev işi,yemek ,çamaşır,bulaşık öyle işte.
bide gezmek var tabii.her gün bi yer çıkıyo,gitmem gereken(((((((((

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz keyifsizim minik cadım şevval biraz grip 20 gün önce grip aşısı yaptırdık doktoru öyle uygun görmüştü ama şu anda yine keyfi kaçtı ya bu çocuk neden böyle durmadan hasta oluyo galiba ben çocuk bakmayı bilmiyorum..

bu arada kübracım birde sana üzülüyorum bu kadar geziyosun yoruluyosun sana kıyamıyorum..

kardelen fazla dalma dantel olayına hepsi sandık bekçisi...sadece kullanacağın kadar yap benden sana abla tavsiyesi...

özi öziiiiiiiiiiiiiiii nerdesin kızzzzzzzzz????? özledim seni...

geçmiş olsun kızına sevvalcik.benim küçüğünde burnu akıyo.öksürük de var.
şurupta içmiyo ne yapcam bilmiyorum.allah şifa versin çocuklarımıza

yok canım benimki artık biliyo içmesi gerektiğini ama içi almıyo daha ağzına gelir gelmez öğürüyo çıkarıyo şurubu.

slm kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor hayat?bensiz neler yapıyonuz siz buralarda? betülcüm,sevalcik,özinasılsınız bakalım?valla benim bişey yaptıgım yok havalarda çok soguk zaten evdeydim kaç gündür.1-2 gün mudanyaya teyzemlere gittim o kadar.bu arada yara çıktı demiştim ya onu lazerle yaktırdım ama agrılarım çok oldu yattım evde aslında iyice dinlenmişte oldum öyle işte kızlar.sizler anlatın bakalım.kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

ececim hoşgeldin canım.biz iyiiz seni sormalı.
hadi geçmiş olsun atlatmışsın.dediğin gibi manayla dinlenmişsin.yoksa evde insanın dinlenmeye vakti olmuyo.hele de çocuk olunca.bende seni öpüyorum canım :))))))))))

geçmişş olsun canım ...şimdi nasılsın...

yok canım ya çeyizime yapmıyorum satılık yapıyorum yaniii bende fazla dantel istemiyorum kullanılmıyor

merhaba arkadaşlar ben Serap Bursa Orhangazi liyim... ne güzel bir çok hemşerim varmış burda hepinize sevgiler selamlar...a.s.a.s.a.s.:1hug:hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

hayırlı sabahlar:)))))))))
serapkayra aramıza hoşgeldin canıma.s.nasılsın?
biz burdayız her zaman bekleriz:1hug:

merhyaba herkese baktımki kulaklarım çok çınlıyo dedimki bunlar olsa olsa biizm kızlardır harbi yanılmamışım kulaklarımı sizler çınlatmışsınız
ee nasılsınız bakalım kızlar duyduğuma göre kübra hanım gezmekten çatlamışsınız azıcık kırında dizlerinizi evde oturun yeter bune yaz nispet yapar gibi gez,iyom geziyom oooo iyi vallaha çalışanlarıda düşünün yazık
sevvalcil söyle bakalım sen hala uslanmadınmı ben seni bi güzel hallettim sanıyodum ama yok anacım yook söyle bakem pasta börek getiriyodun nerde onlar he yolunu gözledim ama ne gelen var nede giden iyi vallaha kandır sadece sadece gürlüyon valaha yağmak yok ::::))
ececim senin içinde çok sevindim umarım bişeyin kalmaz artık iyi dinlenseydin bari ARTIK SENİDE aramızda sıkca görewlim canımcım
yeni gelen arkadslar hepiniz hoş geldiniz
bu arada şaka maka bi yana bende sizleri epey özledim kızlar ama nedense bu aralar buraya gelemsz oldum hepinizi kocaman öpüyorum

slmlar ben geldim daha yeni uyandım daha kahvaltı yapıcamm daha sonra tekrar uğrarım görüşrüz....

ya kızlar bugün küçük kızım ateşlendi onunla ilgilenirken annem telefon etti.
annemlerin hemen bitişiğinde büyük bir inşaat var.beton atılırken kalıp patlamış ve annemlerin duvar yıkılmış.allahtan o anda kimse yokmuş.ucuz atlatmışlar.verilmiş sadakaları varmış.bide ona üzüldüm.
tesellimiz kimseye bi şey olmaması.bende annemi bize çağırdım nasıl olsa evde annemin yapacağı bi şey yok.

özi cim hoşgeldin nerelerdesin sen ya.
bak iki gündür bi yere gitmedim.sen rahat rahat işini yap canım.
sevvalcik sende uğramaz oldun buralara
kardelencim ne uykusu kız bu saate kadar:))))) görüşürüz canım

tünaydın güzel hemşerilerim nasılsınız bakalım benim bugün keyfim yerinde minik prensesim bugün allaha şükür eski neşesine geri döndü..
kübracım geçmiş olsun...
özicim ben geldim sana pasta için ama sen adresi doğru vermediğin için seni bulamadım..
ececim geçmiş olsun canım...
kardelen hemen uğrayıp kaçıyosun biraz uzun kalda sohbet edelim..
serapcım sende hoşgeldin hemşerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…