Bursa///16

bursamın sabahları ne güzeldir şimdi yaaaa tahanlı pideyi çok özledimm cokacimcoook

bacikoooo bu kadar hasret cekecegine dönsene bursaya..:1hug:anam hergün ask dolu cümleler kuruyorsun bursacıgna gelde bitsin bu asksırnaşık şey

bitter hadi gözün aydın özlemin bitiyo
kızlar bululmaya katılacakmısınız

özicim suan lık 6 kişiyiz amahep birlikte olamamzı istedigimiz biraz daha cogalalım diyoruz...

gelecek olanlar

cinsilatif(kesin belli degil)
papuli
ayçaaaaa
özi16
awa
tubicik

şimdilik liste bu ama daha cok katılım bekliyoruzzzzz

valla ben farelerle anlasmammı yapmısım benden sölemesikaydirigubbakcemile3..gelmeyenin mutfagını fereler basacak ahanda söylüyomsırnaşık şey

selam kızlar bende gelmek isterim ama şimdiden söz vermiş olmayayım gün belli olunca haber veririm tekrar herkese selamlaaarrrr

bursa mın güzel bayanları hepinize iyiakşamlar.......nasılsınız hanımlarrrrr...........

tubicim mümkünse hafta içi olmasın malum çalışıyoruz
buluşma günü kedinleşse katılımda ona göre olucak
çünkü herkesin işi olabiliyo mesala ben pazartesiden cumartesi ne yapacağımı düşünüyorum ::))

Günaydın herkeze bende bursada oturuyorum aranıza yeni katıldım. Bebek düşünüyoruz ama bi bebeğimiz olmadı henüz ilk defa doktora gidicez doktor tavsiye edebilirmisiniz? İlk defa gidecek olmam bazı çekingenlikleride berarinde getiriyor. Lütfen bana anlayışlı bi doktor tavsiye edin bayan olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

zaten pazar olucak canım..hafta içi olursa bende gelemem:)

hadi hanımlar buluşmaya hepinizi bekliyoruz :dance: canlanın katılım çok az sositososito

hadi hanımlar buluşmaya hepinizi bekliyoruz :dance: canlanın katılım çok az sositososito

papulim ne güzelde demiş evetkatılım cokkkk az nerdesiniz bursalılarrrrrr sengözlerimebaksanab

hadi söyle hep biriikte toplanıppp güzel bir etkinlik yapalım yahuuuunaniknanik

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey:

biran önce belirleyelim hafta sonu için başka planlar olabilir kaydirigubbakcemile3

biran önce belirleyelim hafta sonu için başka planlar olabilir kaydirigubbakcemile3

canıikom aksam gecip topige yeri zamanı listeyi yazıcam.herkesin haberi olsun...baska planlarınızı sonraya erteleyinklava:gızdırmayın bniii...

hem bn papulimi merak ediyom:asigim:

uuuu çok korktum senağlama tamam başka plan yok umarım yamuk yapan olmaz ozaman bende klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…