Bursa///16

tubicim nescafeler hazır hadi gel içelim biraz geç oldu ama idare et çaktırma :)
ben içmeyeyim ama sonra o gün zor akşam oluyo bana ölüyom sanıyom kendimi
seninki hazır koş koş

tubicim nescafeler hazır hadi gel içelim biraz geç oldu ama idare et çaktırma :)
ben içmeyeyim ama sonra o gün zor akşam oluyo bana ölüyom sanıyom kendimi
seninki hazır koş koş

kaydirigubbakcemilesırnaşık şeyahada geliyommmsırnaşık şey

kıss elinde cok hızlıymıs 2 gün önce söylemiştim bugün yapıyon..bu ne hız yavsırnaşık şey

günaydınnnn canlarımmm....herkese günaydınn:asigim:

herkes nerde yahuuuuuu niye bni bagırtırıyonuzzzz heeeklava:

sacininiz bitler pireler basa emiiiiisırnaşık şey

formu bursalılar olarak bu kadarcık mı temsil ediyoruz haa tembel uyusuklar siziiisenağlama

kıslarrr yogun istek üzerinee en kısa zamanda tekrar bir bulusma düzenliyoruz..hem bana diyonuz bulusma yapak hemde forma girmiyonuzzzz ee siz elime gecersinizzz sizi gıdıklama krizine sokayımda görünnn:jeyyar:sırnaşık şey
gelmek isteyenler verdigim linkten en son yazılanları takip etsinn

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/256589-bursada-bulusma-var.html

Son düzenleme:
tubi ben seni ne yapam şimdi :mymeka::mymeka::mymeka:
he saçım başım kaşınıyo bendededim ne oluyo ana ne göreö senin yüzünden bitleniyoduk
o nasıl dua kız kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

tubi ben seni ne yapam şimdi :mymeka::mymeka::mymeka:
he saçım başım kaşınıyo bendededim ne oluyo ana ne göreö senin yüzünden bitleniyoduk
o nasıl dua kız kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kıss özişş haftaya birilikte cıtlatırık o bitlerikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
özişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nirdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıss özişş haftaya birilikte cıtlatırık o bitlerikaydirigubbakcemile3

buluşmada sizin pis bitlerinizlemi uğraşıcaz vallahi duyunca kaşınmaya başladım kaydirigubbakcemile tubiiiiş hep senden çıkıyo fareler bitler senin kaynanan 120 değil 520 yıl yaşasın tabi sende

buluşmada sizin pis bitlerinizlemi uğraşıcaz vallahi duyunca kaşınmaya başladım kaydirigubbakcemile tubiiiiş hep senden çıkıyo fareler bitler senin kaynanan 120 değil 520 yıl yaşasın tabi sende

aminnnnsırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

hanımlaaaar oylarınızı kullandınızmı milletimiz için hayırlı olur inşallaaah :Saruboceq:

günaydın bayanlar...özişşşş nirdesin hadi kahvelerimizi yaptımm sogutmaa:1hug:

Merhaba Arkadaşlar, ben 4 aydır Bursadayım ve çook sevdim burayı. Ancak yeni geldiğim için tanıdığım ve arkadaşlık yapacak hiç kimsem yok, korkunc bir yalnızlık yaşıyorum. Umarım güzel dostluklar yaşarım KK vasıtası ile ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cicim a.s. katılan herkesin başımızın üzerinde yeri var buluşmaya bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…